21 August 2020

My Summer Home Decor


Sajnos nemsokára vége a nyárnak, de a téli és a tavaszi után meg szerettem volna mutatni, ebben az évszakban hogyan dekoráltam a nappalinkat.



Amikor egy éve ebbe a lakásba költöztünk, teljesen üres volt, csak a nappaliban állt a szekrénysor, amit eddig nem mutattam meg, de egy részletet most láthattok belőle a fotókon. A dohányzó asztalunk már megvolt, és ahogy beszereztük a kanapét, majd a szőnyeget, a színvilág (fehér-bézs-világos barna) adott lett. A helyiség és a bútorok összképéről nekem egy natúr, sivatagos tematika jutott eszembe. Tél lett, mire a képkeretek a falra kerültek, és akkor valahogy idegennek tűnt egy ilyen nyárias stílus, így jött végül az ötlet, hogy minden évszakban egy kicsit más legyen a dekoráció hangulata. Az eddigiek közül nekem ez az abszolút kedvencem. 



Sokáig kerestem ide illő díszpárnákat, de sajnos nem találtam olyat, ami tetszett volna, így ezek az egyszerű, barna és bézs darabok kerültek a kanapéra. A fonott tárolók, a szárított virág és az élő növények egy kellemes, természetes fűszerezést adnak az egész miliőnek. 



Sokáig tartott mire összeválogattam a képeket a galériafalra, de elégedett vagyok a végeredménnyel. A szövegeset most is én terveztem, a többit ingyenes oldalakról töltöttem le.



Mivel ebben a helyiségben minden olyan szögletes, szerettem volna valamilyen kerek(ebb) elemet is. A dohányzóasztal lecserélésére gondoltam eredetileg, és megtaláltam ezt a szép, üveglapos, falábú kis asztalkát, ami 12 000-ről volt leárazva 4000 forintra a Praktikerben. Végül rájöttem, a mérete miatt mégsem alkalmas, ugyanis mi általában eléggé kihasználjuk a meglévő dohányzóasztal felületét, így egy kiegészítő elem lett belőle a kanapé mellett. 



Fonott tárolók - JYSK
Bézs pokróc - Pepco
Rosegold kaspó - Pepco
Képkeretek - Pepco
Arany kis tálca - KIK
Locsolókanna - IKEA
Poháralátétek - Pepco
Szőnyeg - Praktiker

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog