10 April 2020

My Spring Home Decor


A korábban már bemutatott téli dekorációt a nappalinkban március elején lecseréltem frissebb, tavaszi hangulatúra. A képek, a díszpárna huzatok, a textilek és az apró díszek azok a könnyen variálható elemek, amikkel játszani tudok a különböző évszakokban.



Már januárban -még a korona vírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések előtt- kitaláltam, hogy a tavaszi dekoráció tematikája az utazás lesz, amit főleg a májusra tervezett olaszországi kirándulásunk ihletett. Ez a mostani kijárási korlátozás fényében ironikusnak tűnhet, de ha nem is tudunk menni sehova, segít felidézni az eddigi utazásaink kellemes emlékekeit.



A kanapé feletti képgaléria a saját utazásaink fotóiból áll, amitől kapott egy személyes ízt. Az angliai Deal, a franciaországi Párizs és a szlovéniai Koper egy-egy részletét ábrázolják. A változatosabb összhatásért terveztem egy feliratos posztert is.


Itt-ott elhelyeztem néhány szuvenírt is, amit az utazásink során szereztünk be: a nászutunkon vásárolt párizsi mintájú díszpárnát és Eiffel tornyocskát, valamint a Rómából hozott Colosseum szobrocskát.



Díszpárna huzatok - H&M
Paris díszpárna - Primark
Bézs pokróc - Pepco
Mályva pokróc - Jysk
Képkeretek - Pepco
Rózsaszín kaspó - IKEA
Locsolókanna - IKEA
Poháralátétek - Pepco
Szőnyeg - Praktiker



Már a nyári és az őszi tematikát is kitaláltam, amiket szintén megmutatok majd.

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog