12 January 2017

Háda Haul | Január 2017


Amikor megmutatom, miket találok a turiban vagy összeállítok velük szetteket, gyakran írjátok a kommentekben, milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen kincsekre lelek. Nos, azért nem mindig van ez így... Az utóbbi hónapokban alig vettem ott egy-egy dolgot - ezt jól szemlélteti, hogy utoljára egy évvel ezelőtt, 2016 januárjában készítettem Háda szerzemények bejegyzést. Ennek persze részben oka, hogy igyekszem tudatosabban válogatni és vásárolni. Az utóbbi hetekben azonban sikerült ismét találnom néhány szép darabot.

Oasis

Ebben a pulcsiban egyértelműen a vállán lévő masnik fogtak meg. Tetszik, hogy nagyon egyszerű, ám ez a kis rafinéria feldobja, egy pluszt ad neki.


Miss Selfridge

Már a tél kezdete óta szerettem volna egy hatalmas, meleg sálat, lehetőleg szürke-rózsaszín színvilágban. Nem gondoltam volna, hogy pont a turiban találok rá, de így még jobban örülök neki. 

Atmosphere (Primark)

Ez a táska talán ismerős lehet azoknak, akik régebb óta követik a blogomat, ugyanis van egy ugyanilyenem feketében, szintén a Hádából. Ebben a szürke színben talán még szebb.

River Island

Még nyáron beszereztem egy rendes pénztárcát, de általában kis táskával közlekedek, ezért nem tudom magammal hordani. Ez a pici verzió pont megfelelő, hogy beletegyem a fontosabb kártyáimat és a pénzemet, és ne csak úgy kallódjanak a táskámban. Ráadásul élőben még szebb a fényes-fémes kék színe.


Love,

8 comments:

  1. Én is imádok turiba járni, de szomorúan vettem észre, hogy itt pesten a háda nem ugyanaz... esélyem se lenne ezekre a szuper cuccokra. úgyhogy a cream-be járok, vagy online gardróbozok, az is szuper móka tud lenni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azt el is felejtettem leírni, hogy ezek ráadásul kilós turiból vannak (a pénztárcát kivéve). :) A pesti üzleteket nem ismerem, csak a Thököly úti kilósba szoktam benézni, ha arra járok, mert ott kaphatók könyvek is, és mindig találok valami kedvemre valót. ;) De jó, ha találsz más lehetőségeket, megoldásokat. Nekem az is jól jött az utóbbi időben, hogy elég sok ruhát kaptam barátnőktől - az is hasonlóan izgalmas a turizáshoz. :D

      Delete
  2. de szupik! jó ízlésed van :)
    itt szombathelyen volt egy háda, kb hónapig, aztán be is zárt,drága volt és ócska.
    pesten voltam az egyikben, ott nagyon jó cuccokat vettem,igaz nem túl olcsóért.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm :* Igen, én is azt vettem észre, hogy a turik egyre drágábbak (nem csak a Háda). :( Néha az új holmik leárazva olcsóbbak (vagy hasonló árfekvésűek) már (pl. H&M-ben, New Yorkerben találtam néhány jó dolgot). Én egyébként a kilós Hádákat preferálom, úgy általában barátságosabbak az árak. ;)

      Delete
  3. Ez a masnis vállú felső annyira szép, és annyira a te stílusod :O :)

    ReplyDelete
  4. Ugye láthatunk majd velük Outfit bejegyzést? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Lulu :) De aranyos vagy! Igen, lesznek hamarosan. ;)

      Delete

@niksboxblog