About

Rólam
Nik's Box is like a box filled with my things: my personal style, fashion DIYs, hairdos, beauty ideas and personal thoughts are all in here. 
My favorite project is the unique Pécs&Outfit one, in which we photograph my outfits at different sights of Pécs. This way I can also present my hometown.
Differently from other fashionblogs, the majority of my outfits are from second-hand shops. I would like to show that we can be stylish regardless of brands or money. And with a clothing makeover we can create something unique for cheap.

I am Niki, in my twenties, Christian, wife, living in Pécs, Hungary. I graduated first in tourism and then social science. Currently I study theology, work at the university and run my own business. So I'm never bored. When I am not busy with these, -beside blogging- I educate myself in marketing and communication plus I like painting and taking photos.

Enjoy your time on my site and feel free to share and comment! :)


A Nik's Box blog olyan, mint egy doboz ami a dolgaimmal van megtöltve: a személyes stílusom, fashion DIY-ok, frizurák kapnak helyet, időnként szépségápolással és személyesebb gondolatokkal fűszerezve. 
A szívem csücske egy teljesen egyedi projekt: a Pécs&Outfit sorozat keretében az outfitjeimet különböző pécsi nevezetességeknél fotózzuk, így a városomat is bemutatom kreatív módon.
Emellett -kicsit eltérően más divatblogoktól- a szettekben látható ruháim jelentős része turkálóból való. Azt szeretném megmutatni, hogy lehetünk stílusosak a márkanévtől vagy a pénztárcánktól függetlenül is. Sőt egy-egy ruhaátalakítással olcsón egyedit alkothatunk.
Az a megtiszteltetés ért, hogy a DekorÁlom az Esküvőm kreatív blogját is vezethetem, ahol nem csak a (leendő) menyasszonyok meríthetnek ihletet.

Niki vagyok, pécsi, huszonéves, keresztény, feleség. A PTE-n szereztem idegenforgalmi szakmenedzser felsőfokú oklevelet, valamint társadalmi tanulmányok szakon diplomát. Jelenleg teológiát tanulok, az egyetemen tevékenykedek és vezetem a saját vállalkozásomat. Szóval sosem unatkozom. Ha épp nem ezekkel vagyok elfoglalva, - a blogolás mellett- a marketing és a kommunikáció területén is képzem magam, valamint szívesen festek és fotózok.

Jó szórakozást, érezd jól magad az oldalamon! Bátran kommentelj és oszd meg a tartalmakat! :)

Love,

@niksboxblog