14 February 2017

My Valentine's Day Outfit

I know, I know it is quite cliche but I love to wear something red on Valentine's Day. This year there will be a huge dose of this color as I will be in this all red dress on our date night. It seems quite simple at first sight, but the details give specialty to it: the flattering cut and the ruffled sleeves. As this dress is a dominant piece itself, I paired it with simple black accessories, and a hint of gold. As usual, my whole outfit is from thrift stores. 
I wish you a happy Valentine's Day even if you celebrate it with your love or spend time with friends and family or alone. 

Tudom, tudom, elég klisés, de én szeretek valami pirosat viselni Valentin napon, és idén elég nagy dózisban sikerült, ugyanis ebben a vörös ruhában leszek az esti vacsi randinkon. Első ránézésre igen egyszerűnek tűnik, de a részletek adják meg a különlegességét: a szuper előnyös szabásvonal és a húzott ujjak. Mivel ez már magában egy domináns darab, egyszerű, fekete kiegészítőkkel párosítottam, valamint felcsillan a szettben egy kis arany is. Szokásomhoz híven az egész öltözék turiból van (a ruhát Korinna barátnőmtől kaptam, de ő is a Hádában szerezte).
Kívánok nektek boldog Valentin napot, akár a szerelmetekkel ünneplitek, akár barátokkal/családdal vagy akár egyedül töltitek az időt.


Dress | Ruha - Closet (Háda)
Shoes | Cipő - Dunnes (Háda)
Bag | Táska - Háda

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog