28 February 2017

Göndörítés hajvasalóval | Remington Air Plates teszt


A 10 tény a hajamról című bejegyzésemben már említettem, hogy a hajam természetesen egyenes fazonú. Viszont különlegesebb alkalmakra szeretem begöndöríteni, hogy egy kicsit változatosabb legyen. Így volt ez az esküvőmön is, ami azért volt érdekes, mert a fodrász hajvasalóval göndörítette be a hajamat, méghozzá elég hatásosan. Persze láttam már több videóban ezt az eljárást, és én is ki szerettem volna próbálni. Ennek az eredményét láthatjátok most. Ha még nem ismeritek, vagy kíváncsiak vagytok a részletes technikára, szívesen készítek róla egy videót. 


Lehetőségem volt még megjelenés előtt, az elsők között tesztelni az új Remington AirPlates hajvasalót. Ez az első felfüggesztett lapú készülék, és ennek a technológiának köszönhetően a haj tökéletesen illeszkedik a hajsimító lapok közé, tehát hatékonyabb a hajformázás. Nagyon igényes, modern, elegáns a megjelenése, és szabályozható a hőfok a hajunk jellegének megfelelően, ráadásul nagyon hamar felmelegszik. A hajgöndörítés nekem kb. 15 percbe telt ezzel a hajsimítóval. 







A készülék elérhető márciustól a Media Marktban és online 24.990 Ft-os áron. Illetve csütörtöktől (2017. március 2.) lesz egy nyereményjáték a Facebook oldalamon, ahol egy szerencsés olvasóm megnyerhet egy darab Remington Air Plates hajvasalót.

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog