21 February 2020

My winter home decor


Ugyan hamarosan vége a télnek, de még szerettem volna dokumentálni az ehhez az évszakhoz kapcsolódó részleteket az otthonunkból. Fél éve költöztünk ide, és miután befejeződött a kidobozolás, a hiányzó bútorok beszerzése, és a dekorációra került a sor, arra gondoltam, hogy mindig az adott évszakhoz igazítom majd egy kicsit.



A nappali volt erre a legalkalmasabb helyszín, ahol képekkel, díszpárna huzatokkal, meleg, puha textilekkel és apró díszekkel teremtettem meg a téli hangulatot. Ezek azok a könnyen variálható elemek, amikkel majd a következő évszakokban is játszani tudok.



A személyes kedvencem a kanapé fölötti képgaléria. Sokáig gondolkodtam, hogy mi legyen ezzel a falrésszel: maradjon üresen vagy legyen két-három nagyobb kép, de végül a több, különböző méretű kép nyert. Utána még a méreteket és az elrendezést kellett eldönteni, de megérte a tervezgetést, mert nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.

A fotók kiválogatása volt a legizgalmasabb feladat. Szerettem volna, hogy változatosak, de színvilágukban és hangulatukban egységesek legyenek. Az idézeteset én tervezetem, a természetképeket pedig egy ingyenes oldalról töltöttem le. Egy kis személyes elemet is behoztam egy közös képünkkel a lyoni utazásunkról.



Díszpárna huzatok - H&M
Bézs pokróc - Pepco
Barna pokróc - Primark
Fehér szőrme szőnyeg - IKEA
Képkeretek - Pepco
Fényfüzérek - Primark
Rosegold kaspó - Pepco
Üveg doboz - H&M
Poháralátétek - Pepco


Este a legjobb bekuckózni ide, amikor a fénysorokkal még otthonosabb, melegebb a helyiség hangulata.


Már a tavaszi és a nyári tematikát is kitaláltam, amiket szintén megmutatok majd.

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog