26 February 2020

7th Blogiversary | 7. Blogforduló


I know it is awfully cliche but I have to wtite it down: it is unbelievable how fast time goes by. I have started this blog 7 years ago. How much the blogsphere and I myself have changed. I am glad that I documented many memories, experiences and ideas over this time period. I’m surprised that my enthusiasm still endures and I post with the same excitement - even though perseverance is not my strong suit.

Tudom, szörnyen klisés, de mégis le kell írnom: hihetetlen, milyen gyorsan telik az idő. 7 évvel ezelőtt kezdtem ezt a blogot. Mennyit változott azóta a blogolás és én magam is. Örülök, hogy ebből az időszakból sok élményt, ötletet dokumentáltam itt az oldalamon is. Meglepő számomra, hogy még mindig tart a lelkesedés – pedig, ahogy az egyik előző bejegyzésemben írtam, a kitartás nem az erősségem-, és ugyanolyan izgatottan teszem közzé a posztokat mint korábban.


It is nice to see how much I have developed for example with my photography skills. It is quite cringey looking back at my pictures from 2013 but I do not delete them, because it is a part of my journey. And there is still a lot to learn!

Jó látni, mennyit fejlődtem például a fotózás terén, mert őszintén szólva mai szemmel elég ciki visszanézni a 2013-as fotókat, de nem törlöm le őket, mert hát valahonnan kezdeni kellett. És ennyi idő után is mennyi tanulni való van még!


Thank you so much for reading my blog! By the way,for how long have you been following my blog? What would you like to see more of: outfits, beauty, home, travel or personal?

Köszönöm, hogy olvassátok az oldalamat. Ha már itt tartunk, ti mióta követitek a blogomat? És melyik témából látnátok többet: outfiek, szépségápolás, otthon, utazás vagy személyes?


Love

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog