09 August 2018

A 4 legjobb dolog a házasságban


Tegnap ünnepeltük a NEGYEDIK házassági évfordulónkat. Tudom, hogy klisé ilyet mondani, de hihetetlen, hogy szalad az idő... Arra gondoltam, hogy ehhez kapcsolódva megosztom 4 kedvencemet a házasságunkkal kapcsolatban:


1 | Nagyon érdekes számomra, hogy már a legelejétől fogva milyen természetes az együttélés. Ez nem azt jelenti, hogy mindig feltétlenül könnyű is, de valahogy olyan, mintha ez mindig is így lett volna. Nehéz megmagyarázni.


2 | Hihetetlen, hogy ilyen erős kötelék tud kialakulni két ember között, ami által a konfliktusok nem hogy gyengítenék a házasságunkat, hanem miután jó alaposan átdolgoztuk őket, még biztosabb alapokra kerül a kapcsolatunk.


3 | Szeretem, hogy egymással őszintén, igazán önmagunk lehetünk. Nem mintha másokkal, más kapcsolatainkban megjátszanánk magunkat, de azért az ember nem tudja/akarja ilyen mélységben felfedni az igazi lényét, testét-lelkét, megosztani a kis dolgait. 


4 | Jó hatással vagyunk egymásra: akár a támogatással, a bátorítással, akár azzal, hogy tanulunk egymástól, vagy akár úgy, hogy a különbözőségekből adódó csiszolódás során sokat fejlődik a jellemünk, a személyiségünk.

Fontos megjegyezni, hogy ebben a bejegyzésben a dolgokra szerettem volna fókuszálni. Nyilván egy párkapcsolat nem csak rózsaszín felhő, unikornis és csillámpóni, nekünk is megvannak a saját nehézségeink. 

Korábban már írtam arról, miket tanultam a házasság(unk)ról, ha érdekel a téma, olvassátok el azt is.

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog