04 October 2016

All Black Outfit


You know, black is not my favorite shade, I have rarely worn a head to toe black outfit. But that’s the beauty of fashion: you can try different things, experiment, step out of the usual. I thought I will try an all black outfit just for the sake of diversity. I chose simpler pieces, but to make it more interesting I incorporated some textures like the faux leather skirt, the polkadot tights and the little gold details of the bag.


Tudjátok, a fekete nem épp a kedvenc árnyalatom, nagyon ritkán volt rajtam tetőtől talpig ilyen színű szett. De pont ezért jó a divat, mert sokfélét ki lehet próbálni, kísérletezgetni, kilépni a megszokottból. Úgy gondoltam, a változatosság kedvéért kipróbálok egy teljesen fekete outfitet is. Viszonylag egyszerűbb darabokat válogattam össze, és hogy ne legyen teljesen egyhangú, az anyagokkal, mintákkal variáltam. A különböző textúrák egy kis izgalmat visznek az egyszínű öltözékbe: a műbőr szoknya és a pöttyös harisnya, valamint a táskán felcsillanó arany érdekesebbé teszi az összhatást.




This was our most adventurous photo shoot with Mirkó: on the confines of the city, crawling through weed, climbing on pipes… it was a nice experience and the pictures are beautiful. 

Az egyik legkalandosabb fotózásunk volt ez Mirkóval, a város szélén, fűben, gazban gázolva, csövekre mászva… jó élmény volt, és szép képek születtek.






Top | Felső - C&A (Háda)
Skirt | Szoknya - H&M (Háda)
Tights | Harisnya - Primark
Shoes | Cipő - Chinese store | kínai üzlet
Bag | Táska - Háda


Love,

5 comments:

  1. Nagyon tetszik ez a fotósorozat! Ezek a szellemvárosi csövek? :) rémlik, hogy bicikliztünk még arra. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönjük! :) Majdnem, de ezek a Tüskésréti út mellett vannak (nincs messze szellemvárostól). ;)

      Delete
    2. Igen-igen, akkor tudom, melyik :)

      Delete
  2. Mesés ez a szett!! (-: Én nagyon szeretem a feketét, és ez most szerintem nagyon egyben van. A környezet is tetszik, nagyon szépek a képek! Szeretek elhagyatott helyeken fényképezni..

    ReplyDelete

@niksboxblog