03 November 2015

Pécs&Outfit #7 | Tettye


A Pécs&Outfit ezúttal nagyon őszies hangulatú lett, mert csodaszép színek és fények között tudtunk fotózni a pécsi Tettye parkjában és romjainál. (Ha még új vagy itt: a Pécs&Outfit egy sorozat a blogomon, amiben egy-egy öltözékemet valamelyik Pécsi látványosságnál mutatom be.) A szettemet is ehhez az ősziességhez igazítottam.

The Pécs&Outfit is very autumnal this time, because we took photos in beautiful fall colours and lights in Tettye park. (If you are new here: Pécs&Outfit is a series on my blog, in which I present my outfits at the sights of Pécs.) I put my outfit together to match this autumn theme.

Blúz | Blouse - Primark (Háda)
Farmer | Jeans - River Island (Háda)
Kabát | Coat - Primark (Háda)
Kalap | Hat - Ebay
Csizma | Boots - Kínai üzlet / Chinese store


Jártatok már a Tettyénél?

Have you ever been at Tettye?

Love,

6 comments:

 1. Wow! Imádom!!! És a legjobban az tetszik benne, hogy még csak nem is kell hozzá vastag pénztárca! Eszméletlen jól áll neked ez a szín!! Persze azért bosszantó, hogy Hádás, így kb semmi esély rá :D De ezek a képek... gyönyörű!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szia Réka! Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy! :)

   Delete
 2. Nagyon csinos vagy :) Sajnos én a Hádában mindig azzal a problémával szembesülök, hogy mire odaérek már az összes jó cuccot elvitték :( azért szerencsére itt pesten is van turi, ahol lehet jókat kifogni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! Igen, a Hádában ki kell fogni. Én sem mindig járok szerencsével, mert az ilyen kis méreteket, ami nekem kell, hamar elkapkodják. :( De azért lehet jókat találni, csak türelem kell. :)

   Delete
 3. Most nagyon megörültem, hogy találtam egy pécsi bloggerinát :) Igen, jártam már többször a Tettyén, nagyon szeretem, gyönyörű, ahogy az egész város is :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Te is pécsi vagy? :) Igen, gyönyörű ez a város. ;)

   Delete

@niksboxblog