05 November 2015

Digital Divas 2015


Szeretném röviden elmesélni az élményeimet a 2015-ös Digital Divas-ról. Magára a programra nem térek ki, mert arról már írtak sokan, inkább arról írok, én hogyan éltem meg.

Sokáig hezitáltam, hogy részt vegyek-e, mert a tavalyiról hallottam jót és rosszat is, emellett elég messze is van. Végül vásároltam egy jegyet Rashitól, de még akkor is bizonytalan voltam. Pár nappal a rendezvény előtt kaptam egy meghívót is - ez adta meg az utolsó lökést, hogy elmenjek. És be kell vallanom: egy pillanatig sem bántam meg. Egyébként ez volt a második esemény, amire bloggerként hívtak meg.


Bár része vagyok blogger közösségeknek a Facebook-on, de az egész olyan megfoghatatlan volt, és nem tudtam, mire számíthatok, milyen lesz találkozni azokkal a lányokkal, akiket eddig csak online ismertem. És tulajdonképpen nekem ez volt a legnagyobb élmény a nap folyamán, ugyanis nagyon pozitív tapasztalatokkal távoztam.
Már rögtön az elején, alig hogy megérkeztem, Nati és Szandi fogadott kedvesen, széles mosollyal. Aztán egyszer csak Réka libbent oda hozzám - a vele való találkozást különösen vártam. Később összefutottunk még Virággal, Suz'n-nel, Szandival, Nórival, Pankával és Csillával. Elnézést, ha kifelejtettem valakit (sajnos biztosan van ilyen). Az előadásokon Zsófi mellett ültem, az ebédet pedig Helga, Réka és férje, István társaságában tölthettem. A végén pedig még  Dórival is tudtunk kicsit beszélgetni.

Rékával

Kicsit tartottam tőle, hogy talán nem ismernek majd fel az emberek, vagy azt sem tudják ki vagyok, de olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Ami nagyon furcsa volt számomra, hogy nem volt alkalmam senkit megkeresni, ugyanis mások találtak meg engem. Pedig egy kezdeményező ember vagyok, de nem volt rá szükség. Jó volt a blogger barátnőkkel találkozni, beszélgetni és kicsit jobban megismerni egymást.


Távozáskor ajándékokat is kaptam.

Bár estére rettenetesen elfáradtam, mégis azt mondom: megérte. És ha lesz, jövőre is elmegyek.
A képekért köszönet Zsófinak és Rékának!

Love,

2 comments:

  1. Remélem, találkozunk még, nagyon szimpatikus voltál.
    A képen meg szokás szerint magyarázok valamit, tipikus. :( :D

    ReplyDelete

@niksboxblog