03 March 2015

Scholl press event | Scholl sajtóesemény



I got invited to the Scholl press event last Tuesday. I was really happy because this was the first time I got invited as a blogger. It was held in Brody Studios, Budapest. I have never been there before but it is a very extraordinary place.

Én is meghívást kaptam a múlt keddi Scholl sajtóeseményre. Nagyon örültem neki, mert ez volt az első rendezvény, ahova bloggerként hívtak meg. A program a budapesti Brody Studios-ban zajlott. Még nem jártam itt korábban, de nagyon különleges ez a hely.


They waited for us with champaign, and later pampered us with delicious food.

Pezsgővel vártak, és később is finom falatokkal kényeztettek bennünket.


They gave us a presentation about the importance of taking care of our feet. Which is getting more apposite as the nice weather is coming. They also showed us their new product: the Velvet Smooth electronic foot file with diamond crystals.

Előadást tartottak a lábápolás fontosságáról, ami így a jó idő közeledtével egyre aktuálisabbá válik. Továbbá itt mutatták be a márka új termékét, a Velvet Smooth gyémánt kristályokkal ellátott, elektromos talpreszelőt.



I met Nora Takács (she is a famous beauty guru in Hungary) too. She was really nice, she invited me to theit table and we talked for almost an hour.

Az eseményen többek között Takács Nórával (Hogyan legyek jó nő?) is találkoztam. Nagyon kedves volt, invitált az asztalukhoz, és majdnem egy órán keresztül beszélgettünk.


I brought my first DIY business card to the event.

Az alkalomra elvittem az első, saját készítésű névjegykártyáimat is.


When we left, they gifted us their new product so we can try them at home. So this afternoon was very lovely. Thank for the organizers!

Távozáskor ráadásul kaptunk ajándékba az új termékből, hogy otthon is kipróbálhassuk. Úgyhogy összességében nagyon jó élmény volt ez a délután. Köszönöm a szervezőknek!

Love,

A képek forrása a Well PR és saját készítés.

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog