13 November 2017

Blush Pink for Autumn | Outfit


Although the weather is getting worse and worse now, autumn was quite gracious to us so far because the mornings were chilly, but the afternoons were nicer. So I was able to get rid of warmer coats sometimes. 

I wanted a classic black faux-leather jacket long ago, until I discovered this feminine frilly blush pink version on bonprix.

It is easier to identify this shade with spring and summer but - I think- fashion can't be restricted by such rules. To balance this pastel color, I chose black and white clothes to go with it. The burgundy shoes give the real autumnal vibe to this outfit.


Bár már romlik az időjárás, eddig az ősz elég kegyes volt hozzánk, mert ugyan a délelőttök még hűvösek, a délutánok már kellemesebbek voltak. Így néha egy kicsit meg tudtam szabadulni a nagyobb kabátoktól.

Már régóta szerettem volna egy műbőr dzsekit, a klasszikusabb, fekete, motoros fazonban - egészen addig, amíg megláttam ezt a nőies, fodros, rózsaszín verziót a bonprix oldalán.

Ezt az árnyalatot könnyebb a tavasszal és a nyárral azonosítani, de szerintem a divat nem korlátozható efféle szabályok közé. Hogy tompítsam ezt a pasztell színt, fekete és fehér ruhákat választottam még hozzá. Az igazi őszi hatást pedig a borvörös cipő adja meg.









Beret | Svájcisapka - F&F (Háda)
Blouse | Blúz - F&F (Háda)
Jacket | Dzseki - bonprix*
Trousers | Nadrág - h&m (Háda)
Bag | Táska - bonprix*
Shoes | Cipő - bonprix*


Love,

*Gifted/ Ajándékba kapott

2 comments:

  1. A honlapon, ha szembe jön velem, biztos nem fogott volna meg, de rajtad nagyon tetszik ez a dzseki *-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm. Én is izgultam, amikor megrendeltem, hogy milyen lesz élőben, de szerencsére szép és méretben is passzol. :)

      Delete

@niksboxblog