18 July 2016

Pécs&Outfit #12 | Nick udvar













A Nick udvar egy olyan kis rejtett gyöngyszeme Pécsnek, amit szerintem még az itt élők közül is sokan nem ismernek, pedig a belváros közepén található. A fedett udvarra a Széchenyi térről és a Király utcáról is nyílik egy-egy kapu. Nagyon szeretem ezt a helyet, olyan letisztult és kellemes hangulatú. Az épületben csak a Kortárs Művészeti Galéria látogatható. 
Ehhez a miliőhöz egy egyszerűbb szettet találtam ki a kedvenc színkombinációmmal: púder és szürke. És talán már meg sem lepődtök, hogy megint minden darab turiból van. A frizurámat gyöngyökkel díszítettem. 

The Nick Udvar is a hidden treasure of Pécs, which -I think- isn’t really known among people living here, however it is in the central of the city. The covered court has two gates: one opens from Széchenyi Square and the other from Király Street. I love this place, because it is simple and has a nice atmosphere. Only the Contemporary Art Gallery can be visited in the building.
I choose a simpler outfit for this milieu with my favorite color combination: blush and grey. All pieces are from second-hand shops. I decorated my hair with some pearls.



Én is készítettem néhány képet az épületről:

I took a few photos of the building too:



Body - Internacionale (Háda)
Skirt | Szoknya - Next (Háda)
Sandals | Szandál - Barratts (Háda)
Clutch | Táska - New Look (Háda)
Watch | Óra - Claire's

Love,

7 comments:

  1. Nagyon csinos vagy Niki! :) Baromi jó az a szoknya, én is régóta vadászok egy ilyenre.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm Ditke! :) Hú, én is nagyon megörültem, mikor megláttam ezt a szoknyát! :D Nem is olyan könnyű tüllszoknyát találni. Még azon gondolkozok, hogy esetleg levágatom térdig érőre, de erre még alszok párat. ;)

      Delete
    2. Hát tényleg nem könnyű. :( Na, de majd lesz szerencsém egyszer! ;)
      Szerintem ne vágasd le, így igazán nőies, és jól is áll!

      Delete
  2. Szerintem se vágasd le a szoknyát, így sokkal elegánsabb! Nagyon örülök, hogy újabb Pécses képeket hoztál :)

    ReplyDelete
  3. Szép vagy és tökjó a kisugárzásod! :) gratulálok a blogodhoz, tetszik! :)

    ReplyDelete

@niksboxblog