31 May 2016

Pécs&Outfit #11 | Kőkert és Északi Várfalsétány


I mentioned on my Facebook page that we started the Pécs&Outfit series with Vera a year ago. This project is the apple of my eye, and I'm glad that you love it too. In this episode we took the photos in the nice parks of the "Stone Garden" and the linked "Northern Castle Wall". These are next to the Cathedral and the Medieval University.
My outfit looks really simple from distance, but it has a lot of beautiful details, if you look at it closer. I love the plain jeans-white blouse combination which I paired with a blush pink bag and shoes - genuine Spring mood.

A Facebook oldalamon már említettem, hogy a Pécs&Outfit sorozatot egy évvel ezelőtt kezdtük el Verával. A szívem csücske ez a projekt, és örülök, hogy ti is szeretitek. Ebben a részben a Kőkert és a hozzá kapcsolódó Északi Várfalsétány hangulatos parkjában fotóztunk. Ezek a Székesegyház és a Középkori Egyetem közvetlen szomszédságában találhatóak. 
Egy messziről nagyon egyszerűnek tűnő outfitet választottam, ám közelebbről nézve sok apró, gyönyörű részlet található rajta. Szeretem az egyszínű farmer-fehér blúz kombinációt, amit kellemes púderrózsaszín táskával és cipővel párosítottam - igazi tavaszi hangulat. 









Blouse | Blúz - New Look (Háda)
Jeans | Farmer - Bershka
Bag | Táska - Primark (Háda)
Shoes | Cipő - Truffle (Háda)



Love,

2 comments:

  1. Ezt a helyet én is nagyon szeretem. :) Örülök, hogy viszed ezt a projektet, bár mindig vérzik a szívem Pécs után, de hát minden okkal történik az életben, nemde? ;)
    Szuper a blúzod!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :) Remélem, azért jól érzed magad a jelenlegi helyeden is, és néha van időd haza látogatni Pécsre :)

      Delete

@niksboxblog