07 December 2015

dm Kedvencek Beauty Box - 2015 December



Ezúttal én is meg tudtam vásárolni a téli dm Kedvencek szépségdobozt, és meg is mutatom, mik voltak benne. A doboz negyedévente jelenik meg, adott időszakban lehet rá jelentkezni, és a kisorsolt 1000 fő veheti meg. A tartalma meglepetés. Az ára 2990 Ft, ami szerintem a beauty box-ok között nagyon jónak számít, ráadásul a benne lévő termékek értéke ezt bőven meghaladja. Őszintén szólva, mielőtt elmentem volna a dobozért, azért Instagramon másoknál megnéztem, mit rejt.




Szeretek csomagot kapni, bontogatni, és ezt szerintem nagyon szépen, igényesen kivitelezték. Maga a doboz is tetszik, de még ki kell találnom, mit tároljak benne.


Ebben a dobozban most 7 darab teljes kiszerelésű termék volt, de kétségkívül a dr. Organic Csigagél Krémje győzött meg a csomag megvásárlásáról. Az ára már önmagában meghaladja a doboz árát. Főként natúr és organikus szépségápolási szereket használok, így ez az újdonság nagyon érdekelt.


Éppen ezért örültem az Alverde Bach-virágos arckrémjének is. Már majdnem kifogyott a jelenlegi arckrémem, úgyhogy pont jókor jött.


Nagyon szeretem a különböző olajokat, és kíváncsi voltam erre az új Alverde testápoló olajra is, ezért örülök, hogy benne volt a dobozban.


A Dove termékeit nem igazán kedvelem, az összetevők miatt, ezért ez a Dove Winter Care tusfürdő és a Dove DermaSpa Goodness testápoló valószínűleg ajándék lesz valaki másnak.


Igazából nem tudom, hogy szükségem van-e a s-he mattító primer-re, mert nem szoktam ilyesmit használni. Mindenesetre kipróbálom, aztán ha nem válik be, ezt is elajándékozom.


Végül egy Colgate Max White Expert White fogkrém lapult még a dobozban. 


Nektek hogy tetszik ez dm Kedvencek doboz? Kíváncsiak vagytok esetleg valamelyik termékre részletesebben is? 

Love,

2 comments:

  1. Úú, a csigakrém nagyon izgatja a fantáziámat, majd számolj be róla, hogy vált be :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, szerintem is az a csomag legérdekesebb eleme. :) Köszönöm a visszajelzést, majd írok róla néhány héten belül. ;)

      Delete

@niksboxblog