14 December 2015

Baby products for adults | Babakozmetikumok felnőtteknek


Sure I'm not a baby anymore but I like using cosmetics made for them. My favourites are the dm and the Rossmann branded ones because they have better ingredients than the bigger brands and they also have affordable price. I prefer them because they are cruelty-free.

Igaz, már nem vagyok kisbaba, de szeretem a nekik szánt kozmetikumokat használni. Kedvenceim a dm és a Rossmann saját márkás termékei, mert jobbak az összetevőik, mint a nagyobb márkáknak, és az áruk is kedvező. Azért preferálom őket, mert olyan "minden-mentesek", káros anyagok nélkül.


Rossmann's babydream extra sensitive body lotion was recommended by my friend, Orsi and it was a great hit. It is a lighter cream but hydrates well. I miss a nice fragrance but I'm gald it's unscented - one less potential irritant.

A Rossmann babydream extra sensitive testápolóját Orsi barátnőm ajánlotta, és nagyon bejött. Ez egy könnyedebb krém, mégis jól hidratál. Egyedül valami finom illat hiányzik belőle, de jobb, hogy parfümmentes, legalább egy potenciális bőrirritálóval kevesebb.


I had used natural, organic shampoo for years but I felt my hair needed a little change. I did not want to buy a regular drugstore one so I chose dm's babylove shampoo and shower gel. Which is a nice multifunctional product: you can ude it from head to toe. Actually I wash my face with this sometimes. It has nice, powdery scent but it's not lasting. The bigger size (500 ml) and the pump is very practical. The most important that it contains lighter surfactants, this way it cleans gently.

Már évek óta nagyrészt natúr, organikus samponokat használok, de úgy éreztem, a hajamnak szüksége van egy kis változásra. Semmiképpen nem akartam hagyományos, drogériás sampont venni, ezért végül a dm bablove sampon és fürdetőt választottam. Nagyon jó, hogy univerzális termék: tetőtől-talpig használható. Néha az arcomat is ezzel mosom meg. Kellemes, púderes illatú, de ez nem tartós. Praktikus, mert nagy kiszerelésű (500 ml) és pumpás adagolója van. A legfontosabb az volt, hogy gyengédebb tenzideket tartalmaz, mint általában a tisztálkodószerek, így kíméletesebben tisztít. 


dm's babylove powder is a great supplementary for aluminium-free deodorants. I also use it to deodorize my feet in Summer.

A dm babylove hintőpor remek kiegészítője az alumínium mentes dezodoroknak, emellett használom még a lábam dezodorálására is nyáron.


Do you use baby products?

Ti szoktatok babakozmetikumokat használni?

Love,

3 comments:

  1. Én is szeretem a babakozmetikumokat, a babylove waschlotiont használom arclemosásra. Ezt a sampont is kipróbáltam, sajnos nem vált be. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sajnálom, hogy nem vált be. A samponokkal én is sokat küzdök és kísérletezek. :(

      Delete
  2. When your website or blog goes live for the first time, it is exciting. That is until you realize no one but you and your. Baby Powders

    ReplyDelete

@niksboxblog