16 June 2015

Pécs&Outfit #2 | Középkori Egyetem


Itt a Pécs&Outfit második része, melyben a Középkori Egyetemhez invitállak benneteket. Nagy örömömre szolgált, hogy az előző Dzsámis bejegyzés is tetszett nektek. Lássuk, most mit hoztunk össze Verával.

Here is the second episode of the Pécs&Outfit, in which I invite you to the Medieval University. I am very happy that you liked the previous post with the Mosque too. Let us see what we created with Vera this time.



A Középkori Egyetemet 2014. márciusában adták át ünnepélyesen hosszú restaurációs munkálatok után. Az épület közvetlenül a Székesegyház mögött helyezkedik el, és körülöleli a régi városfal. A mellette futó lépcsők pedig felvezetnek egy kellemes kis park szerű részre. A Google képkeresőjében még több gyönyörű fotóra bukkanhattok.

They opened the Medieval University in March 2014 after long restoration works. The building is right behind the Cathedral and it is surrounded by the old city wall. The stairs along the building lead us to a nice park area. You can find more beautiful pictures in the Google image search.


Ami az outfitemet illeti, egy egyszerű fekete-fehér témát választottam nyári kivitelben. Egy lapos talpú szandállal szerintem fesztiválra is jó szett lenne. Az egyik kedvenc darabom ez az oversized póló, mert nyakláncok vannak ráfestve, így igazira már nincs szükség. Arról nem is beszélve, hogy rá van varrva három kis korona medál is. Megsúgom, hogy már tervben van néhány hasonló DIY ötlet megvalósítása, csak más módszerekkel. A fotózás után realizáltam, hogy az outfitem minden egyes darabja (az ékszereket leszámítva) a Hádából van. Ideje átnéznem a szekrényemet, hogy van-e még egyáltalán olyan ruhám, amit nem ott találtam. :)

As for my outfit I chose a simple balck and white theme in Summer edition. It can be a great festival outfit with a pair of flat sandals. One of my favourites pieces is this oversized T-shirt because there is a necklace print on it so I do not need real ones. Not to mention that that there are three crown medals on it. I have a few similar DIY projects in my mind using different methods to making them. I realized after the photoshoot that every singel piece of my outfit is from a thrift shop. It is time to check my wardrobe if I have any clothing which is not from there. :)





Póló | T-shirt - Topshop (Háda)
Szoknya | Skirt - Primark (Háda)
Táska | Bag - Háda
Szandál | Sandals - Dorothy Perkins (Háda)
Ékszerek | Jewelery - Born Pretty Store


Ti jártatok már a Középkori Egyetemnél?
Have you ever visited the Medieval University?

Love,

2 comments:

  1. Amikor én jártam ott legutóbb, még zárva volt, de ha legközelebb hazamegyek, mindneképp megnézem ;) Ez lett az egyik kedvenc outfitem tőled ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon különleges hely! :) Örülök, hogy tetszik az outfit! ;)

      Delete

@niksboxblog