10 February 2015

Romantic Ponytail | Romantikus Copf


This ponytail is perfect for those, who have no time or don't feel like doing any intricated hairdo for Valentine's Day. Still this hairstyle is romantic and suitable for other occasions too.

Ez a copf azoknak tökéletes, akiknek nincs idejük vagy kedvük bonyolult frizurát készíteni, mégis valami romantikus hajat szeretnének Valentin Napra - vagy más alkalomra.


1. Let's brush our hair well, then curl the ends with curling iron. If we would like to protect our hair, we can use other methods to curl it.
2. Gather all of our hair in a high ponytail and secure it with a bow hairtie. That's all!

1. Fésüljük ki a hajunkat alaposan, majd hajsütővassal csavarjuk be a végét. Ha kímélni szeretnénk a hajunkat, más módokon is becsavarhatjuk.
2. Fogjuk a hajunkat magas copfba, és masnis hajgumival rögzítsük. Ennyi az egész!


I tought that not everyone has a bow hairtie. Don't worry, this can be solved easily! I made a version for this case as well.

Arra gondoltam, hogy bizonyára nem mindenkinek van masnis hajgumija. Sebaj, könnyen megoldható ez is! Készítettem egy variációt erre az esetre is.


After curling our hair (1), gather it with a simple hairtie (2), and tie a bow with a ribbon around the base of the ponytail (3). I chose a red ribbon to fit the occasion more.

A göndörítés után (1) sima hajgumival fogjuk össze a copfunkat (2), és kössünk rá masnit egy szalagból (3). Én pirosat választottam, hogy még jobban alkalomhoz illő legyen.


If we don't want to do anything special with our hair for Valentine's Day, we can still give a bit extra for our everyday ponytail.
Do you wear ponytails?

Ha Valentin Napra nem készülünk különösebb frizurával, a hétköznapi copfnak is jól jön egy kis extra frissítés.
Ti szoktatok copfot hordani?

Love,

2 comments:

  1. Nagyon szép a hajad :) Sajnos az enyém hullámos, ami pont akkor göndörödik, amikor nem kéne és fordítva :::( Ha erre van valami tipped, érdekelne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hullámos hajjal is nagyon szép lenne! Az enyém szögegyenes, ezért sütöttem be. Ha mégis definiáltabb loknikra vágysz, akkor próbáld -a lehetőségek szerint- egyenesre beszárítani a hajad, és utána hajsütővassal formázd. :)

      Delete

@niksboxblog