20 February 2015

Half-up bun | Fél konty


This hairstyle was fashionable in Summer however I did not care about it. But now I like it so I tought, I will share with you how I make it. It is very easy and quick to do. This hairdo is perfect for bad-hair-days or delaying hair wash.

Nyáron divatos volt ez a frizura, bár akkor még nem ragadott meg. Mostanában viszont megtetszett, ezért gondoltam, megosztom Veletek, én hogyan csinálom. Nagyon egyszerű és gyors az elkészítése. Tökéletes azokra a napokra, amikor sehogy sem áll jól a hajunk, vagy ha még késleltetni szeretnénk a hajmosást.


1. Gather the upper half of the hair and tie it with an elastic. You can skip tying the hair, but I had to do it for more hold.
2. Twist the hair around the base of the ponytail forming a bun.
3. Then fix it with bobby pins.

1. A hajunk felső felét fogjuk össze és hajgumival rögzítsük. A copfozást kihagyhatjuk, nekem muszáj volt a biztonságos tartás érdekében.
2. Csavarjuk körbe a hajunkat a hajgumi körül kontyot formálva.
3. Majd hullámcsatokkal fixáljuk.


You can make this hairdo with very sleek, straight hair and a perfect bun, but it looks the best with soft waves and a messy bun.

Meg lehet csinálni szép sima, egyenes hajjal, szabályosan megigazítva, befésülve, de a legjobban hullámokkal, lazán, kissé kócosan mutat.


Do you like this hairstyle?

Nektek tetszik ez a frizura?

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog