16 January 2014

News on the blog | Újdonságok a blogon

As I am almost at the 60th post, I thought it is time to organize the content of the blog. I write about a few different topics to make Nik's Box more varied and interesting. But it was getting more and more difficult to see through among the posts. So I designed a menu bar which you can see under the title. From now on it will be easier to search and the blog is more ordered.
You can read posts by me in the following topics: DIY, beauty, hair, style and wedding. I am also planning on a lifestyle topic for later. :)

Ahogy már a 60. bejegyzés közeledik, szükségesnek éreztem a blog tartalmának rendszerezését. Többféle témakörben írok, hogy még változatosabbá és érdekesebbé tegyem a Nik's Box-ot. De egyre nehezebbé vált átlátni a sok bejegyzést. Így terveztem egy menüsort, ami a cím alatt érhető el. Mostantól egyszerűbb lesz keresgélni, és a blog is rendszerezettebbé vált.
A következő témákban olvashattok bejegyzéseket tőlem: csináld-magad, szépség, haj, stílus és esküvő. Későbbre pedig tervezek még egy életmód kategóriát is. :)

New menu / Az új menü

The other thing the new social media button set on the sidebar. You can instantly connect to my Bloglovin' account, my Facebook page, my Google+ profile and my Youtube channel.

A másik dolog pedig egy új közösségi média modul az oldalsávban. Innen közvetlenül elérhető a Bloglovin' fiókom, a Facebook oldalam, a Google+ profilom és a Youtube csatornám.

Legyünk kapcsolatban! :)

I am very happy about these innovations! I hope they will make your staying on Nik's Box more enjoyable!

Én nagyon örülök ezeknek az újdonságoknak! Remélem, a Nik's Box-on való tartózkodásotokat még élvezetesebbé teszik!

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog