13 January 2014

Beauty Tip: Eyelashes growing | Szépség Tipp: Szempilla növesztés

I would like to share a little but effective beauty secret: how to make your eyelashes grow. It is very simple: castor oil. It is cheap, in Hungary you can buy it in the pharmacy. A bottle is enough for a long time.

Szeretnék megosztani veletek egy apró, de hatékony szépség titkot: hogyan növesszük meg a szempillánkat. Nagyon egyszerű: ricinus olaj. Rendkívül olcsó, és a gyógyszertárakban szerezhető be. Egy üvegcse hosszú időre elég.


Take a clean mascara brush. Dip it in the castor oil and apply it on to your lashes like you do with mascara. Focus on the roots. If you do not have a brush, use ear swabs or your fingers. :)

Fogj egy tiszta szempillaspirál kefét. Merítsd a ricinus olajba, majd kend fel a pillákra úgy, mintha kifestenéd őket. Koncentrálj a tövekre. Ha nincs ilyen keféd, használj fültisztító pálcikát vagy az ujjaidat. :)


Use castor oil at nights. I usually leave it in but you can wash it off in the morning. You will recognize the result in 2-3 days. Especially if you apply mascara.
It is very effective on eyebrows as well. If you trimmed them too much, they will grow back faster.

Esténként használd a ricinus olajat. Én úgy szoktam hagyni, de reggel le is lehet mosni. Az eredmény már 2-3 nap múlva látható lesz, különösen, ha kifested a szempilláidat. 
Nagyon hatékony szemöldökre is. Így ha véletlenül túlszedted, hamarabb visszanő.

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog