13 February 2019

Romantikus smink


Néhány héttel ezelőtt kaptam egy smink csomagot a Miss Sporty-tól tesztelésre, ami az új Miss Spectacular kollekció darabjait tartalmazta. Nem vagyok egy nagy sminkes, általában csak valami minimál dolgot csinálok az arcommal reggelente, de azért szívesen kísérletezgetek. Úgyhogy most ezekkel az újdonságokkal készítettem egy romantikus sminket, ami Valentin napra is tökéletes lehet.




Az arcomra csak BB-krémet tettem, ezután pedig a Designer All In One szemhéjpúder palettát vettem a kezembe a 300 Metallic Designer változatban. Nagyon tetszik ez a természetesebb, barnás színvilág. A doboz hátoldalán található egy képes lépésről-lépésre útmutató, ami különösen hasznos a hozzám hasonló kezdők számára. Nagyrészt aszerint is haladtam: a primerrel megalapoztam a szemsminket, ezután a legfelső színt ecsettel felvittem az egész szemhéjamra, a bal oldalival árnyékoltam, ezután a jobb oldaliból tettem a külső oldalra, végül az alsóból helyeztem a szemzugba. A fehéres highlighterből az ujjammal tettem a szemöldökcsontomra egy keveset.


Szemhéjtus helyett egy 001-es árnyalatú Fabulous Kohl Kajal szemceruzával húztam egy diszkrét vonalat a szempilláim fölé.


A szempilláimon a Studio Lash 3D Volumythic szempillaspirált használtam.


Az ajkaimat a Satin To Last ajakrúzs 110 Muted Mocha árnyalatával festettem ki. Sajnos a számon sötétebb, mint a tubusban, de ez minden rúzzsal így van nálam.




A smink színvilágához illően a körmeimre a Fireworks Coat körömlakk gyönyörű, rosegold glitteres 040-es árnyalatát választottam, ami nagy kedvencem mostanában.


Ti hogyan töltitek a Valentin napot? A férjemmel minden évben elmegyünk valahova vacsorázni, de múlt héten sajnos megsérült a bokája, így idén otthon maradunk, és valószínűleg rendelünk valamit.


Love,
A bejegyzésben szereplő termékeket ajándékba, tesztelésre kaptam.

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog