26 February 2019

6th Blogiversary | 6. Blogforduló


Hat évvel ezelőtt ezen a napon indítottam el a Nik's Box-ot és írtam meg életem első blogbejegyzését. Emlékszem, milyen izgalmas volt létrehozni a felületet, kitalálni a nevet, aztán folyamatosan csinosítgatni és megtölteni az éppen aktuális ötletekkel, élményekkel. Sajnos az idő előrehaladtával ritkult a bejegyzések sűrűsége, mert közben változott az életem, de az inspiráció és a lelkesedés nem csökkent.

Six years ago today I have started Nik's Box and wrote my very first blogpost. I remember how exciting it was to create this website, choose a name, then continuously beautify it and fill it with new ideas and experiences. Unfortunately the frequency of posts has been reducing over time because my life has also changed, but the inspiration and the enthusiasm haven't lessened.


Ami a továbbiakat illeti: szeretném kicsit rendszeresebbé tenni a tartalmakat, és azon leszek, hogy legalább hetente egy bejegyzés megjelenjen.

As for what is coming: I would like to post more regularly, I will try to make a new one at least once a week. 


Köszönöm, hogy követitek az oldalamat, és rászántatok pár percet, hogy velem ünnepeljétek ezt a blogfordulót. Boldog szülinapot Nik's Box!

Thank you for following my blog and spending a few minutes to celebrate this blogiversary with me. Happy birthday Nik's Box!


Love,

2 comments:

  1. Boldog blogfordulót! Én mindig olvaslak, de abszolút megértem, hogy néha háttérbe szorul a blogolás :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :) Nagyon jól esik, hogy olvasol, és mindig ilyen kedves kommenteket hagysz! <3

      Delete

@niksboxblog