14 January 2019

Háda Haul | Január 2019


El sem hiszem, hogy már fél év is eltelt, mióta utoljára mutattam Háda turis szerzeményeket. Pedig rendszeresen járok használt ruha üzletekbe, de mindig csak 1-2 dolgot találtam, ezért vártam, amíg több holmi összegyűlt, és most egyszerre osztom meg őket.


Évek óta nem volt már rajtam farmer szoknya, és ez az elöl gombos, kicsit retro fazon amúgy is divatos volt 2018-ban. Jól kihasználható darab, mert minden évszakban viselhető.


Egy szeptemberi konferenciára kerestem valami csinos ruhát, amikor erre a gyönyörű, elegáns darabra (Tu) bukkantam, és azóta már más rendezvényeken is volt rajtam. Ráadásul van egy csini magassarkú cipőm, ami tökéletesen illik hozzá - szintén turiból.


Először a bő, csuklónál összehúzott ujja tetszett meg ennek a pulóvernek (New Look), majd rájöttem, milyen szép is ez a kissé fáradt, pasztelles lila árnyalat.


Kellett egy olyan bakancs (Select), ami csinos, de jól bírja a strapát is. A műlakkbőr elég jól lepergeti a nedvességet, a barázdás, gumis talp pedig segít, hogy ne csússzak el a havas, jeges utakon.


Nagyon szeretem a bokacsizmákat, de csak magas sarkúim vannak, a lapos fazonú hiányzott a ruhatáramból. Ezt az egyszerű, fekete párt (New Look) most találtam a januári árucserekor.


Ugyanakkor tettem szert erre a mesés Topshop táskára is. Kis mérete ellenére praktikusan szét van osztva a belső tere, amibe kényelmesen lehet pakolni. Elég igényesen kivitelezték, szépek a részletek, és a kevert textúrájú dizájnja különlegessé teszi.


Ti szeretetek be mostanában valami jót turiból?

Love,

2 comments:

  1. Jó dolgokat találtál! (-: Én egy lila kardigánt vettem, azt hiszem inkább majd a tavasszal tudom kihasználni, elég vastag.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi! :) Szuper, örülök, hogy te is találtál szép holmit. ;)

      Delete

@niksboxblog