03 September 2018

UK Haul | Primark, Boots, Superdrug, Card Factory, WHSmith


Amikor az Egyesült Királyságban járok, mindig szeretek körbenézni olyan üzletekben, amik Magyarországon nem találhatóak meg. És persze, ha már ott vagyok, vásárolok néhány dolgot... Így történt egy héttel ezelőtt is, amikor Angliába utaztam. Mivel csak egy kézipoggyász volt nálam, nem vehettem sok mindent, mert nem fért volna be, így a stratégiám az volt, hogy több kisebb dolgot szereztem be.

When I am in the United Kingdom, I like looking around in shops we do not have in Hungary. And, of course, once I am there, I purchase a few things... That's what happened a week ago when I traveled to England. As I had only a carry-on luggage with me, I couldn't buy too much stuff, but my strategy was to collect more smaller items.


Akik ismernek, tudják, a Primark nagy kedvencem, így az semmiképp sem maradhatott ki. Volt egy kis képzeletbeli listám arról, miket lenne érdemes innen beszerezni, és nagy örömömre szinte maradéktalanul sikerült is. A testszínű (£1.80) és fekete pántos top (£3), valamint a titokzokni (£2.50/5 pár) alapdarabok a ruhatáramban, és itt olcsón lehet hozzájuk jutni. A rosegold vállfa (£3 /5 db) is a kívánságlistámon szerepelt. Ha Primarkban járok, mindig veszek vattakorongot (£0.50 /70 db), mert megéri. A kosaramba került még egy három darabból álló notesz szett (£1.50), egy doboz hullámcsat (£1/ 60 db) és egy USB kábel (£2.50) is.

All my friends knows about me that I love Primark, so I could not skip it. I had a little list in my head about the things would be worth buying, and luckily I was able to find almost all of them. A nude (£1.80) and a black vest (£3) and seamless socks (£2.50/5 pairs) are basics in my wardrobe and I could purchase them cheap here. The rosegold hangers (£3 /5 pcs) were on my wishlist, too. When I go to a Primark, I always buy cotton pads (£0.50 /70 db). A notebook package (£1.50/ 3 pcs), a box of bobby pins (£1/ 60 pcs) and a USB cable (£2.50) also landed in my basket. 


Szeretem a kicsi, utazó méretű kencéket, amikből a Bootsban széles a választék. Vettem egy L'Oreal hajlakkot 2), egy Ted Baker testápolót (£3), egy Soap&Glory kézkrémet (£3és egy testvajat  (£3(ennek a két utóbbinak nagyon kellemes az illata). 

I love little, travel sized products and Boots has a wide range of them. I bought a L'Oreal hairspary (£2), a Ted Baker bodylotion (£3), a Soap&Glory handcream (£3) and a bodybutter  (£3) (these last two have very nice smell).


Feltett szándékom volt, hogy beszerezzek egy körkefét, és bár lehet, hogy szörnyen felszínesnek hangzik, de egy mutatós darabot szerettem volna, így esett a választásom a Lee Stafford CoCo LoCo XL-re (£7.99) a Superdrugban. 

I had the intention to get a round brush, and it may sound awfully superficial but I wanted a nice one, so I chose this Lee Stafford CoCo LoCo XL (£7.99) from Superdrug.


Betévedtem a Card Factory-be is, ahol egy rosegold tollat (£1.49) és egy márvány-rosegold mintás 2019-es határidőnaplót (£1.29) vettem. 

I went into a Card Factory shop where I purchased a rosegold pen (£1.49) and a marble-rosegold 2019 calendar (£1.29).


Végül a WHSmith üzletében vásároltam egy Glamour magazint (£2). 

Finally I got a Glamour magazine (£2) at WHSmith.


Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog