05 July 2018

Pécs&Outfit #15 | Székesegyház


Már a tizenötödik részénél tartunk a Pécs&Outfit sorozatnak, mégis csak most jutottunk el a város egyik legjellemzőbb nevezetességéhez, a Szent Péter és Szent Pál Székesegyházhoz. A 11. századi alapú, négy tornyú, neoromán templom mai formáját a 20. századra érte el. Nemcsak az épület, de a környéke is nagyon szép, kellemes. 

We've reached the fifteenth episode of the Pécs&Outfit series, and yet we get to one of the most typical sights of this city only now: the Sts. Peter and Paul's Cathedral. The neo-Romanesque church with four towers has a historical background from the 11th century and gained its current form by the 20th century. Not only the building itself but also the surrounding area is very nice.
Egy igazán nyárias, vidám és feminin szettet választottam ehhez a helyszínhez. Talán már nem is annyira meglepő, hogy az outfit minden darabja turkálóból származik. Ezt a szoknyát még tavasszal találtam, és nagyon megtetszett az anyag textúrája és az átlátszó betét az alján. Színben jól harmonizál a felső virágmintájának korallos árnyalataival. A masnis, magassarkú szandálomat viseltem még, ami nagy kedvencem idén. 

I chose a really summery, joyful and feminine outfit for this place. Maybe it isn't surprising anymore that all pieces are from secondhand shop. I found this skirt during the Spring and I like its texture and the see-through panel on the bottom. The color harmonizes with the coral shades of the flowers on the top. I wore my high-heel, bow sandals which are my favorites now. Top | Felső - New Look (Háda)
Skirt | Szoknya - George (Háda)
Sandals | Szandál - Marks&Spencer (Háda)

Love,

2 comments:

  1. nagyon csinos szettet választottál, külön tetszik a szoknya formája. Ugyan pont mellette van a Szent István tér, és a szökőkút, de nekem nagy kedvencem a gesztenyefákkal, szökőkúttal, örülnék, ha ezt is szerepeltetnéd a sorozatban ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm a tippet! Felírom a listára mindenképp! ;) Annyi szép és érdekes hely van Pécsen, és még csak a tizenötödiknél tartunk, nem tudom, hogy valaha a végére érünk-e majd. :D

      Delete

@niksboxblog