14 May 2018

Birthday Outfit of the Day


Yesterday was my birthday and I wanted to show you what I wore. My outfit was pretty simple, it consisted of two elements: a pink, polka dotted dress and a pair of mauve, bow sandals. It made me really happy that the weather was nice and summery. 

Tegnap volt a születésnapom, és ahogy szoktam, megmutatom, mit viseltem. Igazából elég egyszerű volt a szettem, csak két elemből állt: a rózsaszín, anyagában pöttyös alkalmi ruhából és a mályva színű, masnis szandálból. Nagyon örültem, hogy ilyen jó, nyárias idő volt. 




Dress | Ruha - Dorothy Perkins (Háda)
Sandals | Szandál - Marks&Spencer (Háda)



It was a busy weekend, filled with many great programs but they ended late night on Friday and Saturday, which made me very tired physically on Sunday, so I rested most of the day. I had a lovely lunch with my man at my favorite hamburger place then we walked a little in the Zsolnay Quarter and at the Tettye park.

Ez pont egy olyan hétvége lett, amin a péntek és a szombat tele volt jobbnál jobb programokkal, csak éjszakába nyúltak, amitől fizikailag már eléggé kimerültem vasárnapra, így a szülinapomon nagyrészt pihentem. Ebédelni azért elmentünk az emberemmel a város legjobb hamburgeres helyére, a streatbe, utána sétáltunk egy kicsit a Zsolnay Negyedben és a Tettyén, meg persze lőttünk pár fotót. 



The celebration continued today: my friend Korinna and I had some cakes at the Caflisch pastry shop.

Az ünneplés folytatásaként ma pedig Korinna barátnőmmel ültünk be sütizni az egyik törzshelyünkre, a Caflisch cukrászdába. 


How do you like spending your birthday?

Ti hogyan szeretitek ünnepelni a szülinapotokat?

Love,

6 comments:

  1. Nagyon sok boldog szülinapot kívánok! (-: Én csak csendesn ünneplem. A párom és valami jó kis édesség társaságában. :D

    ReplyDelete
  2. Boldog szülinapot, kedves földim :) Én, ahogy öregszem, egyre kevésbé vágyom nagy bulikra :D Idén pl. a férjemmel egy japán étteremben vacsoráztunk aznap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Köszönöm! Azért az is izgalmasan hangzik! ;)

      Delete
  3. Boldog szülinapot! Az enyém 19 lesz, én is bika vagyok. Én aznap dolgozom, nem fogom megünnepelni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :) Én is boldog születésnapot kívánok Neked! :*

      Delete

@niksboxblog