26 December 2017

My Christmas Outfit & Hair


I really enjoyed this mild weather during Christmas. I have mentioned before that grey is one of my favorite colors, but I wore this shade almost head to toe by accident this time. The pearl and rhinestone embellished sweater with the tulle skirt are quite festive together and the rosegold heels enhance the mood even more. I also pull on a pearl scarf and a coat for outside. 

Talán egyedül vagyok vele, de én örültem neki, hogy nem volt "fehér karácsony", élveztem az enyhébb időt, és így nem kellett annyira beöltözni sem. Már többször említettem, hogy a szürke az egyik kedvenc színem, bár most véletlenül sikerült majdnem tetőtől talpig ezt az árnyalatot viselnem. A gyöngyökkel és strasszokkal díszített pulcsi és a tüll szoknya együtt elég ünnepélyes, amit még tovább fokoz a rosegold magassarkú cipő. Az utcára még egy szintén gyöngyös sálat és szövetkabátot vettem fel a szettemhez.



Sweater | Pulóver - Miso (Háda)
Skirt | Szoknya - Next (Háda)
Belt | Öv - New Look
Shoes | Cipő - Peacock (Háda)
Clutch | Táska - Primark (Háda)
Scarf | Sál - Háda
Coat | Kabát - New Yorker





I did a festive hairstyle, too, with a faux-braid technique then I decorated my ponytail with pearls as well.

A hajamat is kicsit különlegesebben készítettem el, egyfajta "műfonás" technikával, majd a copfomat is gyöngyökkel díszítettem.


Love,

6 comments:

  1. Nekem igazán tetszik ez az outfit, bályos és mégis elegáns! Minden eleme tetszik, de különösen a szoknya! :)
    Személy szerint én is szeretem ezt a világosszürke árnyalatot, sokszor viselem akár tetőtöl-talpig is.

    ReplyDelete
  2. Hű...csodaszép...de hova mentél ennyire elegánsan kiöltözve? Szerintem én eddigi 36 évemben csak az esküvőmön voltam hasonlóan elegáns.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm :) A karácsonyi istentiszteleten viseltem. Én nagyon szeretek csinosan öltözködni, főleg különlegesebb alkalmakon. ;)

      Delete
  3. Ez az outfited maga a karácsony, szuper lett!

    ReplyDelete

@niksboxblog