22 August 2017

Milyen egy blogger férjének lenni? A férjem válaszol! | Trendhim


A mai bejegyzés egy kicsit különlegesebb, ugyanis a férjem is szerepel benne. Tulajdonképpen az egészet együtt tettük össze: közösen fotóztunk és ő is szót kapott. Ennek apropója az volt, hogy az Emberem kapott a Trendhim jóvoltából egy Lucleon hátizsákot. Úgyhogy lehetnek előnyei is annak, ha az ember egy blogger férje... Gondoltam, ez megfelelő alkalom lenne arra, hogy megtudjam a véleményét erről az egészről, és talán számotokra is érdekes lehet. Következzék egy rövid kis kérdezz-felelek:



Mi a véleményed a blogomról?
Az elején egy ilyen egyszerű kis hobbinak, szabadidő eltöltési szórakozásnak tűnt az egész, aztán közben fejlődött és átalakult egy vállalható, színvonalas oldallá. Nem szégyellem megmutatni az ismerőseimnek.

Szoktad egyáltalán olvasni?
Ritkán. Nem érzem magamat célközönségnek. De jó megnézni, egy-egy közösen megélt esemény milyen volt a te szemszögedből.

Mi tetszik a blogomban?
Letisztult megjelenésű, jó ötletek kerülnek megvalósításra benne, és nagyon tetszik a pécsi vonatkozás, a Pécs&Outfit sorozat.

Mi az, ami zavar téged a blogolásommal kapcsolatban?
Ehhez kötődően sok időt töltesz blogolvasással, Youtube videók nézésével, ami az én szempontomból feleslegesnek tűnik. És az, hogy gyakran megkérdezed, megnéztem-e a legutóbbi bejegyzésedet. Azért mert a feleségem vagy, nem olvasok el mindent, csak amire egyébként is rákattintanék.

Van bármilyen javaslatod?
Szerintem erősíteni kellene a Youtube csatornát. A videós tartalom ma népszerűbb mint az írott. És szerintem a te gondolataid, ötleteid vannak olyan jók, hogy egy csatornát működtess.



A Trendhim egyébként egy dán, fiatalok által alapított cég, ami férfiakra specializálódott, nekik kínálnak divatos, igényes, minőségi kiegészítőket, ingyenes szállítással és 365 napos visszatérítéssel. Mi egy fekete, valódi bőr, Lucleon márkájú hátizsákot kaptunk tőlük. Elég nagy méretű, így tökéletes kézipoggyász a repülőn, vagy alkalmas pár napos kirándulásokra is, amikor valahol csak 2-3 éjszakát töltünk. Nagyon praktikus az elosztása, mert van 3 kisebb zsebe, valamint belül a nagy rekeszben kialakítottak egy laptop tartó részt is.
Ha érdekelnek titeket a táskák, megnézhetitek a kínálatukat: 
https://www.trendhim.hu/taskak-c.html
Köszönjük a Trendhimnek ezt az együttműködést!


És a végére egy "kimaradt jelenet", vagy ha úgy tetszik, egy baki fotó, mert mi sem vagyunk mindig olyan komolyak...


Love,

11 comments:

  1. :D Jófej férjed van, esküszöm a válaszai alapján, mintha az enyémet hallanám. Én a mai napig meglepődök néha, mennyire másként látnak dolgokat, de hát pont ez a szép egy kapcsolatban, nemde? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy tetszett. gazából kicsit tartottam attól, hogy talán túl nyersnek tűnnek a válaszai, de hát csak a valóságot mondta. :P
      Igen, valóban máshogy látunk dolgokat, és én tökéletesen megértem, hogy egy ilyen "csajos" blog, mint az enyém, nem annyira köti le a férjemet. Bezzeg, ha sütis blogot vezetnék, mint te, na azt biztos követné! :D

      Delete
  2. Nagyon jó lett ez a bejegyzés! (-: A hátizsák szuper, még talán én is elhordanám. (-: Az én párom is így van vele, talán egyszer nézte meg a blogomat, én körmös blogot írok. Hogy szép és jó, de őt ez a téma nem érdekli, akkor miért nézze. Azért szolidaritásból az Instagramon szokott likeolni. (-: Igen, a vlogok fénykorát éljük, ez tény, lehet én vagyok konzervatív, de én szeretek olvasgatni is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is nagyon szeretek olvasni, nem te vagy túl konzervatív. :) De igaz, hogy a videók nagyon mennek, meg az egy másfajta lehetőség az alkotásra.
      Nekem Facebookon szokta a férjem ugyanígy szolidaritásból likeolni néha a posztjaimat. XD

      Delete
  3. Szerintem is jó ötlet lenne ha indítanál egy Youtube csatornát!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! Nagyon jól esik a biztatásod! <3

      Delete
  4. Végre egy különleges cikk, nagyon tetszett!:) Sokszor eszembe jutott a párom, aki sok kérdésben hasonlóan áll a témához. :)

    ReplyDelete
  5. De örülök, hogy rátaláltam a blogodra! Őszinte, sallangmentes ez az írásod, még a promóció sem erőltetett benne! Én a lelki egészségről írok blogot (Táltosparipa), tök jó ötlet a férj szemével ránézni a blogra, mi is szoktunk ilyet "játszani", de csak privátban kérdeztem eddig :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, hogy megosztottad a véleményed, sokat jelent számomra. <3 Nagyon örülök, hogy tetszett a bejegyzés és a blogom is. :D

      Delete

@niksboxblog