15 August 2017

The Soap&Glory Happy Glamper Kit


Still England a bit... You've may heard about the beauty brand Soap&Glory which is not available here in Hungary, but very popular in the UK. I love their creative, funny product names, the packaging, the pink color scheme and the whole branding. When we travelled to Britain recently, I wanted to get some beauty products, beside our Primark trip. So I went to the Boots in Dover and bought the Happy Glamper kit (£16) which is a festival/camp survival set. And however I do not like either going to festivals or camping, these products will be very useful in everyday life too.

Egy kicsit még mindig Anglia... Talán hallottatok már a Soap&Glory szépségápolási márkáról, bár itthon nem lehet kapni a termékeiket, de az Egyesült Királyságban elég nagy népszerűségnek örvendenek. Nekem nagyon tetszenek a kreatív, humoros elnevezéseik, a csomagolások, a rózsaszín színvilág, és úgy maga az egész brand, ahogy kialakították. Amikor nemrég ott jártunk, a Primark mellett mindenképp szerettem volna valamilyen kencét is hazahozni, így a doveri Bootsban megvettem a Happy Glamper csomagot (£16). Mivel érdekességnek számít, gondoltam megmutatom nektek is. Ez egy fesztivál/tábor túlélő készlet, és bár én nem szeretek fesztiválozni és táborozni sem, ezek a praktikus holmik jól jönnek a hétköznapok folyamán is. 


You can find eight things in the bag. There is a black Supercat skinny eyeliner pen which is the most convenient and precise way for me to apply eyeliner. The orange toned Sexy Mother Pucker Matte-Lip lipstick does not look on me as bad as I thought it would, but probably this is the product is I will use the rarest from this kit.

A vászon zsákban nyolc darab termék található, amiket előre lehet tudni, tehát nem meglepetés, és mindegyikbe ugyanazokat tették. Van benne egy fekete színű, vékony hegyű Supercat szemhéjtus filc, aminek azért örültem, mert az ilyenekkel tudok legkönnyebben tusvonalat rajzolni. A Sexy Mother Pucker Matte-Lip rúzs narancssárgás, kicsit rikítós árnyalata nem is áll olyan rosszul, mint azt hittem, de valószínűleg ez az a termék a készletből, amit a legkevesebbszer fogok elővenni.


Face cleansing wipes are always useful, this 25-piece Off Your Face will be great when I travel.

A nedves arctisztító, sminklemosó kendők mindig hasznosak, ez a 25 darabos Off Your Face nevű csomag nagyon jól jön az utazások során. 


There are also three travel sized products in the package. The Original Pink body spray has a really nice and unique scent but I can not describe it. The Rushover dry shampoo has the same fragrance, and this is my very first dry shampoo, I have never tried them before. The Hand Maid sanitizing gel is very useful when you don't have hand washing opportunity.

Három kisebb kiszerelésű, utazó méretű szépségápolási terméket is találunk a zsákban. Az Original Pink dezodornak nagyon finom és különleges illata van, de nem tudnám mihez hasonlítani vagy leírni. A The Rushover száraz samponnak is ugyanilyen az aromája. Bár egyre elterjedtebbek, én még sohasem próbáltam száraz sampont, úgyhogy most itt a lehetőség. A Hand Maid kézfertőtlenítő gél is hasznos lehet olyankor, ha nincs lehetőség kezet mosni.


Finally the bag contains the Foldaway Brush with a mirror, which is very handy in a bag, and a polka dot Glamorak raincoat, which is a fun accessory on a gloomy rainy day. 

Végül a csomagban volt még egy tükrös, összecsukható Foldaway Brush hajkefe, ami mindig jól jön egy női táskába, valamint egy pöttyös Galmorak esőkabát, ami vidám kiegészítője lesz a borús, esős napoknak.


I am really happy for this kit, so that I get to know some Soap&Glory products (however they have many more exciting stuff...). 
Have you ever heard about this brand? Have you used or would like to try some of their products?

Én nagyon örülök ennek a kis csomagnak, mert így többféle Soap&Glory termékkel is megismerkedhetek (bár sok izgalmas cuccuk van még...)
Ti hallottatok korábban a márkáról? Használtátok már vagy szívesen kipróbálnátok valamelyik terméküket?


Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog