19 July 2017

Háda Haul | Július 2017


Na jó, igazából ezek nem csak a júliusi, hanem az utóbbi három hónap turis szerzeményei, mert mindig csak pár dolgot találtam, és érdemesebbnek tartottam így, összegyűjtve megmutatni őket. Elég változatos dolgokat sikerült beszerezni, amiket egytől-egyig jól kis is tudok használni.


Az egyik legjobb fogás ez a kék, masnis szandál (Primark), ami teljesen új állapotú volt, a lábujj résznél csak azért kopottabb kicsit, mert már többször hordtam. A kalapot (Primark) már láthattátok rajtam a legutóbbi outfit bejegyzésemben. Régóta szerettem volna egyet nyárra, de valahogy mindig elmaradt, most végre van. Ezek a kiegészítők sok mindenhez passzolnak a ruhatáramban.


Nyárra nagyon jól jött ez a vidám mintájú, könnyű anyagú kis ruha (Warehouse), az utóbbi hetekben sokszor viseltem. 


Overálom még nem volt, így gondoltam kipróbálom, és megvettem ezt az egyszerű, a vállánál csipkés, fekete darabot (George). Mondjuk pisilésnél nem a legpraktikusabb, viszont elég csinos és kényelmes, a megfelelő kiegészítőkkel még alkalomra is működhet.


Végül két blúz került még a kosaramba, a jelenlegi kedvenc színeimmel. A púder rózsaszín minden évszakban jöhet, pláne, ha fodrok is vannak rajta mint a bal oldali felsőn (Dorothy Perkins). A jobb oldali ing (Primark) egy kicsit lezser, oversized hatású, és a legkedvesebb nyári árnyalatomban, a lazacban pompázik, ami remekül mutat egyszínű, sötétkék farmerrel.

Ti találtatok mostanában valami klasszat a turiban?

Love,

2 comments:

  1. Szuper darabokat találtál, a színösszeállítás mintha az én gardrobomból jött volna: rózsaszín, kék, fekete :D meg mostanban a szürke.
    Jót nevettem az overálos bejegyzésednél, nekem is van egy és igyekszem rövidebb alkalmakra felhúzni pl egy vacsorához, vagy sétához, mert egy egész napot eltölteni benne nem praktikus :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, ezek nagyon kellemes színek, amik jól variálhatók egymással is. :)
      Ahogy írtad, az overál valóban praktikusabb rövidebb időtartamra, főleg az olyanoknak, mint én, akiknek sokszor kell pisilnia. :P

      Delete

@niksboxblog