11 July 2017

Mit adhat a blogolás?


Már régóta terveztem ezt a bejegyzést, de nem mindig könnyű hatékonyan és érthetően megfogalmazni az érzéseimet, és ez a téma is az ilyen esetek közé tartozik, annak ellenére, hogy egy örömteli dolog. Sokan tudjátok, hogy a blogolásnak vannak bizonyos előnyei: meghívások rendezvényekre, ajándék termékek tesztelésre, jövedelemszerzési lehetőségek – de én ezeken felül sokkal értékesebbet kaptam, valami olyat, amire egyáltalán nem számítottam: egy BARÁTNŐT. Erről szeretnék most mesélni.


Az egyik kedvenc blogom volt korábban a Look Fancy, és azért fogalmazok múlt időben, mert Korinna több mint két éve (sajnos) abbahagyta az oldalt. Nem sokkal utána, valamikor 2015 tavaszán láttam a közösségi oldalain, hogy Pécsre költöztek a párjával, Gergővel. Rögtön arra gondoltam, milyen jó lenne találkozni. Abban az időben indította a fotós Facebook oldalát, amire írtam is egy rövid kis kommentet, hogy már kíváncsian várom a képeit, mire ő azt válaszolta, pont gondolt rám, hogy lenne-e kedvem modellkedni neki, amire természetesen nagy örömmel mondtam igent. 

Váltottunk pár üzenetet, és 2015. szeptember 1.-én találkoztunk először személyesen, a Jókai Cukrászdában. Mondanom sem kell, azonnal megvolt közöttünk az a bizonyos szikra (baráti értelemben), könnyen egy hullámhosszra kerültünk. Pár hét múlva megcsináltuk az első közös fotózásunkat, amiből néhány képet például a 'Jóból is megárt a sok?' című bejegyzésemhez használtam. Azóta persze több közös projekten is túl vagyunk, amiket láthattatok is a blogon, a legutóbb pedig ennek a posztnak a képeit örökítettük meg, Gergő segítségével. Röviden így indult a barátságunk, lassan két évvel ezelőtt. 

Tudom, hogy semmi sincs véletlenül, az sem, hogy így egymásra találtunk, mert egy igazi barát ritka kincs. Nagyon hasonló az érdeklődési körünk, az ízlésünk, a céljaink, jól együtt tudunk működni, órákig is képesek vagyunk beszélgetni, remekül megértjük egymást és valóban önmagunk tudunk lenni a másikkal. Legalább egyszer egy héten találkozunk, és Messengeren szinte minden nap csevegünk. Korinna azon kevesek egyike, akivel végre tudok beszélgetni a blogolással kapcsolatos dolgokról, hiszen ő is benne volt, meg tudjuk tárgyalni a blogvilág aktualitásait, és mindig bátorít, támogat, ha a saját oldalamról van szó.


Ahogy említettem az elején, soha nem gondoltam volna, hogy a blogolásnak köszönhetően egy ilyen jó barátságra teszek szert. Ha már itt tartunk, nagyon hálás vagyok, hogy lehetőségem van más szuper emberekkel is együtt dolgozni, akiket nem csak szakmailag, de emberileg is nagyon megszerettem. Verával nem a blogolás, hanem a jegyesfotózásunk kapcsán ismerkedtünk meg először, de aztán a Pécs&Outfit sorozatnak köszönhetően többször fotózunk a blogra is, így nem szakadt meg a kapcsolatunk. Mirkóval készítettünk néhány izgalmas street style anyagot, mostanában sajnos ritkábban tudjuk összehozni a közös projekteket. 
Bár a Nik's Box az én személyes blogom, de mégsem vagyok benne egyedül.

Tőlem kicsit szokatlan és elég szentimentális lett ez a bejegyzés, de már régóta kikívánkozott. :)

Love,

4 comments:

  1. Jó ilyenekről olvasni! (-: Én is nagyon szerettem Korinna blogját, kár, hogy már nem aktív. Annak idején a henna kapcsán találtam rá. (-:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, én is sajnálom, de Instagramon (@hkorinna) aktív, nagyon jó képeket szokott posztolni. ;)

      Delete
  2. Örülök, hogy ismerhetlek és hogy időről-időre tudunk együtt fotózni. :) :) Már most várom a következő alkalmat! ;)

    ReplyDelete

@niksboxblog