13 May 2017

Születésnapi TAG


Ma van a születésnapom, ezért pont aktuális és talán érdekes lehet néhány ezzel kapcsolatos kérdésre válaszolni. Ezt a TAG-et a neten böngészve találtam, és lefordítottam angolról.

Mikor van a születésnapod?

Május 13.

Hány éves lettél?

27. Bár egy kis érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy ha bármikor olyan helyre megyek, ahol ez számít (például beszaladok egy dohányboltba üdítőért vagy újságért), elkérik a személyimet, tehát gyakran még 18-nak sem néznek. Ez persze nem zavar, mert inkább nézzenek fiatalabbnak mint idősebbnek. 

Mi volt a kedvenc ajándékod, amit valaha kaptál?

Ez nem könnyű kérdés. A születésnapomra általában mindig valamilyen értékes ajándékot kaptam, de a kedvencem talán a Barbie babaházam 6-7 éves korom körül, mert ez volt gyermekkorom legmeghatározóbb játéka, amit egyébként a mai napig őrzök a tárolóban.

Lesz bulid idén? Ha igen, mit csináltok?

Bulim nem lesz, de sokféle tervünk van, és -részben az időjárás miatt- többnapossá vált az ünneplés. Ma valószínűleg csak egy ebéd fér bele, de hétfő délután Korinna barátnőmmel beülünk egy cukrászdába, aztán kedden az Emberrel elmegyünk az Állatkertbe, utána pedig vacsorázni egy étterembe.

Általában hogyan ünnepled a születésnapodat?

Azt tudni kell rólam, hogy nekem NAGYON fontos a szülinapom, az egyik kedvenc ünnepem, így arra a napra nem tervezek be mást; ha hétköznapra esik, akkor szabadnapot veszek ki. Többnyire spontán szokott alakulni, de valamilyen éttermi étkezést és sétát a férjemmel általában mindig tartalmaz.


Melyik volt a legemlékezetesebb születésnapod?

Erre sem egyszerű válaszolni, és egyet kiemelni... Nem is konkrétan a szülinapom, hanem az azt követő nyár rendkívül emlékezetes maradt, amikor 18 lettem. Az érettségim nagyon jól sikerült, és azon a nyáron szinte az egész országot bejártam, sokat utaztam, rengeteg új embert ismertem meg, vagy közelebb kerültem olyanokhoz, akikkel a mai napig jó barátnők vagyunk (például Dia, Bianka, Nati), a fiúkat is jobban elkezdtem érdekelni - egyszóval akkor úgy igazán megnyílt előttem a Világ. 

Ha végtelen mennyiségű pénzed lenne, mit csinálnál a szülinapodon?

Biztos, hogy egy desztinációs születésnapi party-t rendeznék, mondjuk a francia Riviérán, ahova az összes barátomat meghívnám, és mindenféle klassz tevékenységekben vennénk részt. Meg persze vennék magamnak egy csomó ajándékot.

Mi van a szülinapi kívánságlistádon?

Ó, annak a felsorolásába inkább bele sem kezdek...

Ha egyetlen szülinapod lenne csak hátra, mivel töltenéd?

Az ajándékok akkor már nem számítanának, így valószínűleg a szeretteimmel tölteném.

Mutass egy születésnapi képet, lehetőleg valami kínosat!

Amennyire szeretek fotózkodni, ahhoz képest nem sok szülinapi képem van, kínos meg pláne nincs. Helyette inkább az egyik kedvencemet mutatom meg, ami az első születésnapomon készült. Nem tudom, hogy illik-e magáról ilyet mondani az embernek, de szerintem irtó cuki kisbaba voltam.


Van valamilyen születésnapi hagyományod?

Nincs.

Mi a kedvenced a születésnapoddal kapcsolatban?

Minden. A többi ünnep általában közösségi, ez viszont az én napom. Azt is szeretem, hogy tavasz végén van, legtöbbször szép az idő, és sokat lehet kint tartózkodni. És hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretek ajándékokat kapni...

Mi az, ami sokat változott a legutóbbi születésnapod óta?

Őszintén szólva nem sok. Egy meghatározó élmény volt, hogy életemben először járhattam Angliában

Volt már meglepetés szülinapi party-d, vagy rendeztél te valakinek?

Nekem még nem volt meglepetés szülinapi party-m, viszont a családban és a baráti körben már több ilyennek a szervezésében is részt vettem.


Love,

6 comments:

  1. Nagyon sok boldog születésnapot!! (-: Jó volt olvasni ezeket a sorokat, mindig érdekesek a személyesebb témájú posztok. (-:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :) Örülök, hogy élvezted! :D

      Delete
  2. Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok Niki! 😊

    ReplyDelete
  3. Tetszik, hogy a legtöbb álszerénykedő írással szemben, Te bevallod, hogy igenis fontos az ember szülinapja és szereti megünnepelni :) Kellemes ünneplést, élményekben gazdag boldog szülinapot!

    ReplyDelete

@niksboxblog