14 October 2015

What's in my makeup bag?


Még a 'Mi van a táskámban?' bejegyzésben ígértem, hogy majd azt is megmutatom, mi van a neszeszeremben. Nos, most végre lehull a lepel... Egyébként teljesen átlagos dolgokat tartok benne.

I have promised in my 'What's in my purse?' post that I will show you what's in my makeup bag too. So here is the big reveal... By the way I keep pretty average things in it.


Jelenleg a párizsi Primark-ban vásárolt neszeszeremet hordom magammal. Ez egy kisebb méretű darab, de amire szükség van, az pont elfér benne.

Currently I carry my makup bag from Primark, Paris. This is a smaller piece but there is enough space for the things I need.


Mivel nem használok sok sminket, ezért kevés termék kell a nap folyamán. És még ezek közül sem veszem igénybe mindig mindegyiket.

As I do not use much makeup, I only need a very few stuff during the day. And I don't even use all of them all the time.

Catrice
Nem vagyok túl ügyes a tusvonal rajzolásában, éppen ezért a filces megoldás a legegyszerűbb. Az különösen tetszik, hogy ezzel szuper vékony vonalat lehet húzni.

I am not so talented at drawing a line on my eyelids so this pen form is the easiest way. I particulary like that I can draw a very fine line with this product.

Maybelline
Mindig is a Maybelline szempillaspirálok voltak a kedvenceim.  A The Colossal Go Extreme változatot Kriszti barátnőmtől kaptam, amikor az esküvői sminkemet készítette.

Maybelline mascaras have always been my favourites. I got The Colossal Go Extreme version from my friend, Kriszti when she made my bridal makeup

Catrice
Ha más nem is, korrektor mindig van a szemem alatt, hogy eltakarja a sötét karikákat. Már többet kipróbáltam, de általában elég gyengén fednek, az új Catrice Liquid Camouflage viszont úgy tűnik, beválik.

I always wear concealer to cover my dark under-eye circles. I have tried several products but they tend to cover very lightly. It seems, this Catrice Liquid Camouflage is working.

Maybelline
A Baby Lips ajakápolót Pankától kaptam, most ezt használom. Egyébként a Alterra (Rossmann) termékei a kedvenceim. 

I got a Baby Lips from Panka so now I use this. Otherwise my favourites are the Alterra (Rossmann) ones.

H&M
Ez a különleges pirosító már régóta megvan, egy korábbi H&M termék. Szépek a színei, és a pirosítós tálca alatt van egy tároló az ecsetkének és egy kis tükör is.

I own this special blusher for a while now, it is a previous H&M product. It has beautiful colours and there is a hidden mirror and a little compartment for the brush too.


A sminktermékek mellett van még néhány apróság a neszeszeremben: szemöldökcsipesz, hullámcsatok és apró hajgumik.
A Ti neszeszeretekben mi lapul?

Beside the makep there are a few other things in my bag: tweezers, bobby pins and small hair rubbers.
What is in your makeup bag?

Love,

4 comments:

  1. A pirosítóval mindig gondban vagyok, nekem csak a krém verzió jön be. Esetleg csinálhatnál egy pirosító tesztet a blogra. Ja és a szempillaspirál... na a másik nagy mumus. Csutka szempilláimra szinte semmi nem hat, most egy Rimmel spirált használok, de reggelente dagadt szemekkel az is csak annyi, mint halottnak a csók. A Maybelline-től és - meglepetésemre - múlt hét óta az avonos spiráloktól is csíp és könnyezik a szemem :( Javaslatot örömmel fogadok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is nagyon szeretem a krémes pirosítókat! Tesztet sajnos azért nincs értelme írnom, mert jelenleg van 3 db pirosítom, és sajnos mind limitált kiadás volt, vagy - mint ezt a H&M példányt- már nem gyártják... Lehet, hogy be kellene szereznem újakat, bár a smink kollekciómat is igyekszem a minimumon tartani.
      Sajnálom, hogy csípik a szemed a szempillaspirálok. :( Szerintem pihentesd egy kicsit a szemeidet, néhány hétig ne használj spirált. Ha utána is fennáll, akkor esetleg próbálj ki természetes kozmetikumot (pl. Alverde).
      A csutka szempillák ellen használhat a ricinus olaj. Korábban írtam róla: http://bit.ly/1Fbrbxl.
      Remélem, megoldódik a problémád! :)

      Delete
  2. Nekem is Maybelline szempillaspirálom van, majdnem olyan mint a tiéd, csak egy kicsit más a keféje - én nagyon szeretem :)
    Erről a Catrice-es korrektorról már olvastam máshol is, gondolkodom, hogy beszerezzek belőle egyet próbaképp :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én próbáltam a Catrice korrektor tégelyes verzióját, és bár jól fedett, szem alá mégsem volt alkalmas (szárított és kiemelte a kis "ráncocskákat"). Amikor megláttam, hogy megjelent ez a tubusos verzió, mindenképpen ki akartam próbálni, és eddig tényleg bevált. Talán csak annyi, hogy a sötétebbik árnyalat is túl világos nekem - de nem vészes. :)

      Delete

@niksboxblog