04 March 2014

Small things about me | Apróságok rólam TAG

This is a new tag among bloggers to get to know each other more. I was tagged by the Tejszínhab blog to tell 7 small personal things about myself.

Ez egy új játék a bloggerek között, hogy jobban megismerjük egymást. Engem a Tejszínhab háziasszonya jelölt be, hogy áruljak el magamról 7 személyes apróságot.


It wasn't that easy to choose some personal informations which are neighter too confidential or known by everyone. Here they are:

Nem is volt egyszerű kiválasztani olyan személyes információkat, amik nem is túl bizalmasak, de nem is mindenki által ismertek. Íme:

1. I love to listening to twittering of birds at down. I don't know why but this sound is very comforting to me, and it reminds me of Summer.

Szeretem hajnalban, félálomban a madárcsicsergést hallgatni. Nem tudom, miért, de ez a hang nagyon megnyugtató számomra, és mindig a nyár jut róla eszembe.

2. One of my biggest laps is procrastination. I always do everything in the last minute. However I always determine that it won't be like this next time. It causes that I am late very often from places and appointments. I try really hard to fi this.

Óriási hibám a halogatás. Mindig mindent a legutolsó pillanatra hagyok, pedig folyton elhatározom, hogy legközelebb nem így lesz. Ez azt is eredményezi, hogy gyakran elkések helyekről, megbeszélt időpontokról. Nagyon igyekszem ezen dolgozni.

3. Knowledge impresses me. I love learning, and I belive in lifelong learning.

Lenyűgöz a tudás, az ismeret. Szeretek tanulni, és hiszek az életen át tartó tanulásban.

4. When others are complaining about hot weather I feel myself the best. I should of born in tropic area where it is always hot. I don't like cold, winter, snow and rain. I wish I could live in Summer forever.

Amikor mások panaszkodnak nyáron a hőségre, én akkor érzem jól magam. Nekem a trópusokra kellett volna születnem, ahol mindig meleg van. Nem szeretem a hideget, a telet, a havat, az esőt; legszívesebben örök nyárban élnék.

5. I love skirts and dresses, because I think they are super feminine. But it is hard for me to find pieces that are suitable. I aslo like pearls, lace, bows and heels.

Szeretek szoknyát, ruhát hordani, mert szerintem szuper nőiesek. Csak sajnos nehezen találok olyan darabokat, amik minden szempontból tetszenek, megfelelnek. Szeretem még a gyöngyöket, a csipkét, a masnikat és a magas sarkú cipőket.

6. My love language is quality time. (Gary Chapman - if you look up for "love languages" in your browser, you can find tests to figure out which one is yours :) )

Az én szeretet-nyelvem a minőségi idő. (Gary Chapman - ha rákerestek a "szeretetnyelvek" kifejezésre, találhattok teszteket, melyekből kiderül, melyik a tiétek :) )

7. I can not explain why but I draw to cynic, a little (look like) stuck-up people - their personality amuses me.

Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de vonzanak a cinikus, kissé nagyképű(nek tűnő) emberek - valahogy szórakoztat a személyiségük. 


Love,

15 comments:

  1. Jujj, de édes vagy, köszönöm a jelölést! ^^ Vasárnap el is készítem a posztot! :)

    ReplyDelete
  2. Köszönöm, hogy részt vettél benne, mindig jó egy kicsit a színfalak mögé látnunk nekünk olvasóknak ;)

    ReplyDelete
  3. De aranyos vagy, hogy jelöltél :) Igaz, kicsit nehéz lesz magamról újabb hét infót keresni (mert néhány díjnál is ez volt a feladat), de megbirkózom vele :) Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám :)

    ReplyDelete
  4. Köszönöm a jelölést, remélem még a héten sort tudok keríteni rá! :)

    ReplyDelete
  5. Az 1-es pont abszolút igaz rám szintén :) Valami földöntúli megnyugvást hordoz magában ez a hajnali "ének", imádom! :)))
    Pusza: Reni

    ReplyDelete
  6. Köszönöm a jelölést! :) <3 Kitöltöm majd, amint tudom! :)

    ReplyDelete
  7. Jaj, most láttam csak, hogy jelöltél benne! Köszönöm!:) Jövőhéten mindenképpen elkészítem róla a posztot!:)) xoxo

    http://amandaslifeandstyle.blogspot.hu/

    ReplyDelete

@niksboxblog