31 March 2014

Háda Haul March | Márciusi Háda szerzemények 2014


This is the last day of March so I tought I show you what I found in Háda this month. I only bought two things. On the one hand I was very busy with my final thesis and on the other hand I would like to save up a little for spending in Paris. :) So I did not get much but they are very special.

Ma van március utolsó napja, ezért úgy gondoltam megmutatom, mit találtam a Hádában ebben a hónapban. Csupán két dolgot szereztem be. Egyrészről nagyon elfoglalt voltam a diplomadolgozatommal (fogadjatok meg egy tanácsot: ne hagyjátok az utolsó pillanatra!), másrészről pedig igyekszem kevesebbet költeni és gyűjteni, hogy Párizsban is vásárolgathassak. :) Szóval nem sok mindent, viszont különlegesebb darabokat vettem.



This bloude has a gorgeous pastel peach colour. And what really captured my attention were these beautiful shoulder details.

Gyönyörű pasztell barack színe van ennek a blúznak, és ami igazán megragadta a figyelmemet az a mesés válldíszítés.


The other thing is this lace/chrochet like skirt, which screams Spring. I love skirts but it is difficult for me to find one that fits and I like. So I was really glad to find this one.

A másik pedig ez a csipke/horgolt szerű szoknya, ami igazán a tavaszt sugallja. Nagyon szeretem a szoknyákat, de nehezen találok tetszésemre és méretemre valót, így ennek most kiváltképpen örültem.



What did you find in Háda second hand shop this month?

Ti mit találtatok a Hádában ebben a hónapban?

Love,

12 comments:

  1. De gyönyörűek!

    ReplyDelete
  2. Igazi romantikus tavaszi darabok ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Már tűkön ülve vártam a tavaszt, és hogy végre vékonyabb ruhákat hordhassak. :)

      Delete
  3. Nagyon szép mindkettő, főleg együtt! :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. A turiban (főleg a Hádában) mindig lehet különleges darabokat találni. És a legjobb, hogy az áruk is igen kedvező. :)

      Delete
  5. Ó, de édes az a szoknya!:)
    Nekem is be kellene lassan újítanom néhány szoknyát. Igaz én a minihez vagyok szokva, de mostanában kezdenek megtetszeni a lenge, kislányos fazonúak is. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, jó néha újítani kicsit, kipróbálni más darabokat is. :)

      Delete

@niksboxblog