26 December 2019

My Christmas Hair & Outfit



I love dressing up for special occasions, so I tried to curate something pretty for Christmas. An interesting fact about this outfit is that every piece of it is thrifted.
They spiced up the simple black and white colours of this well-made dress with a little blush pink on the sleeves, which the shade of the shoes and the bag rhyme perfectly with.

Én nagyon szeretek kiöltözni a különleges alkalmakra, így karácsonyra is igyekeztem egy csinos szettet összeállítani. Egy érdekessége az outfitemnek, hogy minden darabja turiból van, amiket láthattatok is már a korábbi Háda szerzeményes bejegyzéseimben
Az igényesen kivitelezett ruha egyszerű, fekete-fehér színkombinációját egy kis púder rózsaszínnel fűszerezték a vállánál, amire kitűnően rímel a cipő és a táska árnyalata. 





Dress | Ruha - Gok x Tu (Háda)
Shoes | Cipő - Peacocks (Háda)
Bag | Táska - New Look (Háda)




I curled the ends of my hair with a curling wand, made a deep side part and put a big pearl hairclip on the shallower side.

A hajam végét hajsütővassal begöndörítettem, mély oldalválasztékot készítettem, és egy nagy, gyöngyös csattal tűztem el az arcomat körülvevő tincseket azon az oldalon, ahol kevesebb haj volt.



Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog