06 September 2018

Ted Baker fülbevaló


Az előző bejegyzésemben megmutattam, miket vásároltam Angliában, azonban egy valamit kihagytam, mert ennek a különlegesebb dolognak saját posztot szántam. 
Tavaly novemberben lövettem ki a fülemet, hosszas fontolgatást követően, de végül pont jókor, mert így az életem egyik legkihívásosabb és legmeghatározóbb szakaszára emlékeztet.  Azóta azt az egyetlen pár háromszög alakú, arany fülbevalót viseltem, amit akkor vásároltam az ékszerüzletben. Viszont mindig örömmel tölt el, ha tükörbe nézek, és meglátom, mert egy fontos időszakot szimbolizál.

I showed you what I bought in the UK in my last post, but I have left out something because I wanted to dedicate a separate article for this. 
I pierced my ears last November after a longer deliberation, but just in time because this reminds me of one of the most challenging and most important time of my life. I have only worn the gold triangle pair I purchased in the jewellery store. And it always makes me happy when I saw them in the mirror because they symbolize a definite period. 


A Ted Baker márkát néhány évvel ezelőtt fedeztem fel az interneten keresztül, és azóta töretlen a szerelem. Itthon még talán nem annyira ismert, mert nincs üzlete (bár szállítanak Magyarországra). Azt hiszem a prémium kategóriába tartozik, ennek megfelelően árak (és minőség) tekintetében kicsit magasabban mozog. Érdemes nézelődni a honlapjukon, mert egyszerűen gyönyörűek a termékeik, a megjelenésük, a dizájnjuk egyedi és könnyen azonosítható. Amióta megismertem a Ted Bakert, szerettem volna legalább egyszer vásárolni valamelyik üzletében. A turiból egyébként van néhány ruhadarabom a cégtől, hamarosan azokat is bemutatom. 

I discovered Ted Baker through the internet a few years ago and I am in love since then. It may be not well known in Hungary because there isn't any shop here (although they ship to the country). I think it is premium category so accordingly the prices (and the quality) are a bit higher. It worth to have a look around on their website because their products are stunning, their design is unique and easy to recognize. Ever since I got to know Ted Baker, I wanted to buy something in a store at least once. I have a few items from the thrift shop but it is not the same. 


Szóval emlékeztem rá, hogy a Stansted reptér termináljában található egy Ted Baker bolt, ezért hazafelé, a gép indulása előtt bementem, körülnéztem, és végül ezzel a SINAA fülbevalóval távoztam. Az egyik kedvencem a márkában, hogy odafigyelnek a részletekre, nem csak a termékek esetében, hanem a csomagolásnál is. Ráadásul a reptéri üzletben olcsóbb is volt, mint egyébként, így £29 helyett £25-ért tudtam megvenni. Olyan mesés ez a gyöngy és a rosegold foglalat. 

So I remembered that there is a Ted Baker shop in the terminal of Stansted Airport, and I went in to the shop before our flight back home. I had a look around the place and finally left with these SINAA earrings. I love about the brand how they pay attention to the details not only with the products but also with the packaging. They were £25 instead of £29 thanks to the airport discount. This pearl with the rosegold frame is so fabulous. 



Love,

2 comments:

  1. Köszi, h mutattad ezt a márkát, ebből a kínálatból én is tudnék pár fülbevalót választani:) Nagyon szépek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy tetszenek. :) A Ted Baker az egyik kedvenc márkám. <3

      Delete

@niksboxblog