01 November 2016

My favorite highlighters | Alverde


I have a pretty minimalist makeup collection (I will do a blogpost about it soon), I literally have only one piece of every item. But blushers and hihglighters are my weaknesses, I have more of those, I just can't resist them. I recently discovered these two highlihters in dm (Drogerie Markt), and they have become my favorites and the stars of this post. 

Nekem alapvetően elég minimalista sminkkészletem van (hamarosan meg is mutatom egy bejegyzésben), tényleg szinte mindenből csak egyet tartok. Viszont a pirosítók és a highlighterek a gyengéim, azokból több van, mert nem tudok nekik ellenállni. Nemrég fedeztem fel két szuper highlightert a dm-ben, amik rögtön a kedvenceimmé és a mai bejegyzés főszereplőivé váltak.



I love that these Alverde highlighters are natural cosmetics. Their packaging is similar to nailspolish bottles, they are 10 ml and 2,99 €. I prefer cream/liquid highlighters because they are easier to apply and stay longer on. Both shades are buildable and very lasting, especially that I do not use foundation. An other great thing about these highlighters that they smell really nice, mostly the darker one. I usually apply them on my cheekbones and sometimes a bit under my eyebrows.

A legjobban az tetszik bennük, hogy ezek az Alverde highlighterek natúrkozmetikumok. A csomagolásuk hasonlít a körömlakkokéhoz, 10 ml-esek, és ha jól emlékszem 899 Ft-ba kerülnek. Én jobban szeretem a krémes/folyékony változatokat a felvitel egyszerűsége és a tartósság miatt. Mindkét árnyalatról elmondható, hogy jól lehet kontrollálni a felhordott mennyiséget, építhetők, és elég sokáig bírják, főleg, hogy én nem használok alapozót sem, ami jobban rögzítené a highlightert. Ami még plusz pont, hogy nagyon kellemes az illatuk, főleg a bronzosabb színűé. Én általában csak az arccsontomra teszek belőle, meg néha a szemöldököm alá egy keveset.


The lighter shade, Rose Tinted is cooler with rosey-silvery tone. Perfect for Winter and fair skin.

A világosabb árnyalat, a Rose Tinted inkább hűvösebb, rózsaszínes-ezüstös tonúsú. Kiváló télre és világos bőrüeknek.


The darker shade, Sun Kissed is warmer with bronzy-golden color. It enhanched my tanned skin during Summer. But for those who has darker skin tone, it can be suitable any time.  

A sötétebb árnyalat, Sun Kissed pedig melegebb, bronzos-aranyos színű. Amíg szép napbarnított voltam nyáron, tökéletesen kiemelte a színemet, de sötétebb bőrtonúsúaknak mindig jó lehet.


What highlighter do you use?

Ti milyen highlightert használtok?

Love,

2 comments:

  1. Replies
    1. Szia Zsuzsa, a highlighter egy olyan sminkeszköz, amivel kiemelhetjük az arcunk bizonyos pontjait. Többnyire az arccsonton, a szemöldökcsonton, az orrnyergen és az ajakcsonton szokták alkalmazni. Fényes termék, ami lehet hideg vagy meleg tónusú, illetve púderes, krémes, folyékony vagy stiftes kiszerelésű. Kontúrozásnál használatos leginkább. Remélem, tudtam segíteni. ;)

      Delete

@niksboxblog