23 August 2016

UK Haul | Boots, River Island, The Perfume Shop, WH Smith


I told you about my trip to Cheltenham UK, then showed you my Primark haul and now finally I share what else I bought while I was there. As I mentioned before we stayed at a flat on the High Street so we were surrounded by many shops. I already had some favorite stores and I was happy to walk in them. 

Meséltem már nektek a cheltenhami utamról, megmutattam a Primarkos szerzeményeimet, és most végül megosztom, hogy mi mást vettem még, amíg ott voltam. Ahogy említettem korábban, a lakásunk a főutcán, vagyis egy bevásárló utcában volt, így körülvettek bennünket az üzletek. Már volt néhány kedvencem boltom előtte is, ezért örültem, hogy most be is mehettem és vásárolhattam néhány dolgot.



I went to Boots, where I was hunting for some particular brands which you can not find here, in Hungary. I ended up with a Soap&Glory Hand Food handcream ( £2,50) and a Ted Baker body lotion ( £2,50), both in travel sizes.

Jártam a Boots-ban, ami egy ottani nagy drogérialánc. Direkt vadásztam néhány márkára, amiket itthon nem lehet kapni, így landolt a kosaramban egy Soap&Glory Hand Food kézkrém ( £2,50) és egy Ted Baker testápoló ( £2,50), mindkettő utazó méretben.



Benefit is one of my favorite cosmetic brands and however, I did not buy anything from their counter, I got some free samples. (If you are interested, I can write a review on them.)

A Benefit az egyik kedvenc kozmetikai márkám, és bár semmit nem vettem az állványukról, kaptam néhány termékmintát.(Ha érdekelnek titeket a termékek, szívesen írok a tapasztalataimról.)



Maybe after Primark, River Island is my favorite fashion brand. I bought a canvas tote bag (£1) there.

A Primark után talán a River Island a legkedvencebb divatmárkám. Tőlük egy vászon táskát (£1) vásároltam.



You know I have a favorite perfume which is no longer available here in Hungary, but I found out that they sell it in England. So I bought the Sarah Jessica Parker NYC perfume ( £19,99 / 100 ml) from The Perfume Shop.

Tudjátok van egy kedvenc parfümöm, amit itthon már sajnos nem forgalmaznak, viszont kinyomoztam, hogy Angliában lehet kapni, ezért a Sarah Jessica Parker NYC illat ( £19,99 / 100 ml) beszerzését előre elterveztem.


WH Smith is a lovely bookstore but because I had already bought so much stuff I didn't buy any books to weight my luggage even more. I picked up only the August issue of Marie Claire (£3,99) ( no, not because it came with a Benefit product...). They packed a Benefit Ready Set Brow brow gel from their new release with the magazine.

A WH Smith egy remek könyves bolt, de mivel addigra már sok mindent vettem, nem akartam még könyveket is haza cipelni, mindössze egy Marie Claire magazint (£3,99) vásároltam (nem, nem azért, mert egy ajándék Benefit termék járt hozzá...). Egy új Benefit Ready Set Brow szemöldökformázó zselé volt az újság mellé csomagolva.




I got a nice framed picture (£3) with an important message on it during the conference. Just be yourself.

A konferencián vettem még egy bekeretezett képet (£3), aminek nagyon fontos üzenete van (nyersen lefordítva: "Ha te nem vagy TE, ki más lesz TE?" Szóval a lényeg, hogy légy önmagad.)


And finally we received an Acer tablet as a gift from our friend, Haydn.
I think I had enough shopping for a while (I'm just kidding...)

Végül egy kedves barátunk, Haydn megajándékozott bennünket egy Acer tablettel.
Azt hiszem, egy időre kivásárolgattam magamat (csak viccelek...).

Love,

2 comments:

  1. Hú a SJP parfüm volt évekig a tavaszi illatom, vagy 4 üvegen vagyok túl. Kár, hogy tényleg már csak külföldön lehet beszerezni, tök jó, hogy találtál :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. És az ára is nagyon kedvező, mert csak kicsivel volt ott drágább a 100 ml, mint annak idején itthon a 30 ml. Remélem, elég lesz a következő utazásig. ;)

      Delete

@niksboxblog