23 August 2016

UK Haul | Boots, River Island, The Perfume Shop, WH Smith


I told you about my trip to Cheltenham UK, then showed you my Primark haul and now finally I share what else I bought while I was there. As I mentioned before we stayed at a flat on the High Street so we were surrounded by many shops. I already had some favorite stores and I was happy to walk in them. 

Meséltem már nektek a cheltenhami utamról, megmutattam a Primarkos szerzeményeimet, és most végül megosztom, hogy mi mást vettem még, amíg ott voltam. Ahogy említettem korábban, a lakásunk a főutcán, vagyis egy bevásárló utcában volt, így körülvettek bennünket az üzletek. Már volt néhány kedvencem boltom előtte is, ezért örültem, hogy most be is mehettem és vásárolhattam néhány dolgot.I went to Boots, where I was hunting for some particular brands which you can not find here, in Hungary. I ended up with a Soap&Glory Hand Food handcream ( £2,50) and a Ted Baker body lotion ( £2,50), both in travel sizes.

Jártam a Boots-ban, ami egy ottani nagy drogérialánc. Direkt vadásztam néhány márkára, amiket itthon nem lehet kapni, így landolt a kosaramban egy Soap&Glory Hand Food kézkrém ( £2,50) és egy Ted Baker testápoló ( £2,50), mindkettő utazó méretben.Benefit is one of my favorite cosmetic brands and however, I did not buy anything from their counter, I got some free samples. (If you are interested, I can write a review on them.)

A Benefit az egyik kedvenc kozmetikai márkám, és bár semmit nem vettem az állványukról, kaptam néhány termékmintát.(Ha érdekelnek titeket a termékek, szívesen írok a tapasztalataimról.)Maybe after Primark, River Island is my favorite fashion brand. I bought a canvas tote bag (£1) there.

A Primark után talán a River Island a legkedvencebb divatmárkám. Tőlük egy vászon táskát (£1) vásároltam.You know I have a favorite perfume which is no longer available here in Hungary, but I found out that they sell it in England. So I bought the Sarah Jessica Parker NYC perfume ( £19,99 / 100 ml) from The Perfume Shop.

Tudjátok van egy kedvenc parfümöm, amit itthon már sajnos nem forgalmaznak, viszont kinyomoztam, hogy Angliában lehet kapni, ezért a Sarah Jessica Parker NYC illat ( £19,99 / 100 ml) beszerzését előre elterveztem.


WH Smith is a lovely bookstore but because I had already bought so much stuff I didn't buy any books to weight my luggage even more. I picked up only the August issue of Marie Claire (£3,99) ( no, not because it came with a Benefit product...). They packed a Benefit Ready Set Brow brow gel from their new release with the magazine.

A WH Smith egy remek könyves bolt, de mivel addigra már sok mindent vettem, nem akartam még könyveket is haza cipelni, mindössze egy Marie Claire magazint (£3,99) vásároltam (nem, nem azért, mert egy ajándék Benefit termék járt hozzá...). Egy új Benefit Ready Set Brow szemöldökformázó zselé volt az újság mellé csomagolva.
I got a nice framed picture (£3) with an important message on it during the conference. Just be yourself.

A konferencián vettem még egy bekeretezett képet (£3), aminek nagyon fontos üzenete van (nyersen lefordítva: "Ha te nem vagy TE, ki más lesz TE?" Szóval a lényeg, hogy légy önmagad.)


And finally we received an Acer tablet as a gift from our friend, Haydn.
I think I had enough shopping for a while (I'm just kidding...)

Végül egy kedves barátunk, Haydn megajándékozott bennünket egy Acer tablettel.
Azt hiszem, egy időre kivásárolgattam magamat (csak viccelek...).

Love,

2 comments:

  1. Hú a SJP parfüm volt évekig a tavaszi illatom, vagy 4 üvegen vagyok túl. Kár, hogy tényleg már csak külföldön lehet beszerezni, tök jó, hogy találtál :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. És az ára is nagyon kedvező, mert csak kicsivel volt ott drágább a 100 ml, mint annak idején itthon a 30 ml. Remélem, elég lesz a következő utazásig. ;)

      Delete

@niksboxblog