26 January 2016

Half bun | Fél konty


This is my go-to hairstyle lately. It is not always comfotable to wear my hair down, I do not really like like ponytails and usually there is no time for intricate braids, so this is a quick solution. I have shared a similar half bun before. Let's see how to:
Ezt a frizurát mostanában sokat hordom. Nem mindig kényelmes kibontva viselni a hajamat, a copfot nem szeretem, bonyolult fonatokra sokszor nincs idő, ezért ez egy gyors megoldás. Egy hasonló fél kontyot már mutattam korábban. Nézzük, ez hogyan készül:


I think it looks best on wavy, messy hair (1). Grab the upper part of your hair (2), than tie it with an elastic (3). But don't pull the ponytail through completely at the last loop, only half way(4). Finally adjust the bun (5) and your bohemian hairdo is done (6). It looks great with eighter higher or lower bun.

Szerintem kicsit hullámosabb, kócosabb hajon mutat a legjobban (1). A hajunk felső felét fogjuk össze (2), és hajgumival rögzítsük (3). Azonban az utolsó huroknál ne húzzuk ki teljesen a copfot, csak kb. félig (4). Végül igazítsuk meg ezt a kis kontyot (5), és kész is a kissé bohém frizura (6). Magasabban és alacsonyabban lévő konttyal is jól néz ki.




What is your go-to hairstyle?

Nektek mi a mindennapi "joker" frizurátok?

Love,

4 comments:

  1. Èn is pont így vagyok a hosszú hajammal , mint Te. Tettszik ez a megoldàs , ki fogom próbàlni.
    (Marika)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy tetszik, és hogy kipróbálod! :)

      Delete
  2. Replies
    1. Köszönöm! Még Párizsban vettem, a Primark-ban. :)

      Delete

@niksboxblog