11 January 2016

Háda Haul | Január 2016

Utoljára szeptemberben volt Háda szerzemények bejegyzés, mert az utóbbi hónapokban sajnos nem találtam semmit. Ilyen ez a turizás! Néhány nappal ezelőtt (árucserekor) viszont ismét ellátogattam a pécsi kilós üzletbe, és sikerült néhány klassz holmival távoznom. Amikor fotóztam a ruhákat, akkor vettem csak észre, hogy az egésznek szürke-fekete tematikája van - teljesen véletlenül. A szürke az egyik kedvenc színem, így talán nem is olyan meglepő.



Amikor megláttam ezt a rövid szabású Atmosphere (Primark) pulcsit, rögtön arra gondoltam, milyen jól fog kinézni ceruzaszoknyával és magas derekú nadrággal (és tényleg).


Nem túl sok téli, meleg ruhám van (nyári viszont annál több!), ezért egy ilyen meleg, kötött pulóver (F&F) már régóta kívánságlistás volt. Az pedig plusz öröm, hogy szürke.


Ennek a River Island ruhának tetszett a mintája, és nagyon jól variálható: kiegészítők segítségével lehet hétköznapibb vagy alkalmibb viselet is. 


Ez a köntös szerintem nagyon csini (jó-jó, tudom, nem ez az elsődleges funkciója, de akkor is), ráadásul Juicy Couture.


És végül A SZÜRKE CSIZMA. Már csak ez hiányzott a téli ruhatáramból, így már mindenből van szürkém (is). H&M-es ez a pár, és teljesen újszerű, a talpa és a sarka is ép. Nem egy hétköznapi, rohangálós darab, de így is jól kihasználható.


Ti turiztatok mostanában valami jót?

Love,

8 comments:

  1. Mindegyik szuper darab de az F&F pulcsi és a szürke csizma különösen jó fogás! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi! Van, hogy hónapokig semmi, aztán meg igazi kincseket találok. :)

      Delete
  2. Szia! Ma fedeztem fel a blogod ès nagyon tetszik! Annyira hasonló az ízlès vilàgunk, kèpzeld èn is sokat Hàdàzok, ill. ruhatàram többsège is turikból szàrmazik.
    Amúgy nagyon szèp a hajad is.Ne haragudj h ezt írom, de nem roma nő vagy? Nagyon hasonlítasz a cigàny lànyokra (öltözködés, haj) ami nekem kifejezetten tetszik!! Hisz èn is cigàny làny vagyok, ill.màr asszony mivel 11 ève fèrjnèl vagyok ès 2 fiam van!
    Nagyon jó a blogod, sok szerencsèt -sikert hozzà!
    Tàvèsz bàxtali sèj ! (Magyarul ez annyit jelent: legyèl szerencsès)
    (Marika)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Marika!Köszönöm szépen a kedves üzenetedet! :) Örülök, hogy tetszik a blogom, és azonosulni tudsz vele!Gratulálok a családodhoz!
      Nem vagyok roma vagy cigány,és a felmenőim között sem volt, de sokszor gondolnak külföldinek, úgyhogy ezek szerint van valami ilyesmi a külsőmben. :)
      Köszönöm a jókívánságokat! Én is viszont kívánok Neked és a családodnak minden jót! :D

      Delete
  3. Nagyon klassz az összes, de a csizma a kedvencem :)
    Szerintem nagyon illik hozzád :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :) Örülök, hogy tetszenek, Rami! ;)

      Delete

@niksboxblog