02 September 2015

Pécs&Outfit #6 | Tudásközpont



Ezt az outfitet az iskolakezdés szellemében állítottam össze, és a témához tökéletesen passzoló helyszínen készítettük el a képeket: Pécs legnagyobb könyvtáránál, a Tudásközpontnál. A 2010-ben megnyílt modern komplexum a PTE Egyetemi Könyvtár Központi Könyvtárát, a Csorba Győző Könyvtárat és a Benedek Ferenc Jogi- és Közgazdasági Szakkönyvtárat foglalja magába. Szóval mondanom sem kell, igazi kincsesbánya a tudásra szomjazóknak és a könyvmolyoknak. Szeretem ezt a helyet, a vizsgáimra mindig itt tanulok.

I put this outfit together for back to school. Our background suits this theme perfectly because we shot the pictures at the biggest library of Pécs: the Centre for Learning. The modern complex consists of The Central University Library, the Csorba Győző Library and the Benedek Ferenc Library of the Faculties Law and Economics. It has opened in 2010 and is a real treasure house for those who are thirst for knowledge. I love this place, I always study for my exams here.



Farmer ing | Denim Shirt - H&M
Szoknya | Skirt - Primark (Háda)
Hátizsák | Backpack - Primark (Háda)
Szandál | Sandals - kínai üzlet | Chinese shop



Igen, ez igazi szemüveg. (Rá szoktak kérdezni. Tényleg.) Általában kontaktlencsét viselek, de amióta ilyen szép szemüvegem van, gyakran hordom ezt.

Yes, these are real glasses. (They often ask this. Really.) I usually wear contact lenses but I have my glasses more frequently on since I got this nice pair.






A Könyvtár szívében, a Kaptárban is lőttünk néhány fotót. Ez az átjárórész gyönyörűen van kialakítva mind a formáját, mind a faldíszítését tekintve. Itt érdemes halkan beszélni, mert nagyon visszhangzik.

We took some photos in the heart of the Library, "Hive". This passageway has made very beautifully as for the shape and the wall. You better speak quietly here because it echos quite well.




Végül átsétáltunk a közeli 48-as tér parkjába, ahol találtunk még jó helyszíneket.

Finally we walked to the square nearby where we found some other good places for photography.


Love,

6 comments:

  1. Nagyon tuti a szemüveged! El sem hiszed, hogy én mennyit kerestem egy hasonlót :) Egy kicsit keskenyebb, de a színe ugyanilyen, lehet csak pécsre kellett volna mennem érte :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :) Én is hetekig kerestem a tökéleteset! Bár eredetileg feketét szerettem volna, végül örülök, hogy ez lett. :)

      Delete
  2. Tökéletes outfit! Rég keresek már hosszú ujjú farmer inget, de eddig nincs meg a megfelelő. :( A szoknya iszonyatosan tetszik, nagyon aranyos. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! Hú, én is évekig kerestem a jó farmeringet. Még ez sem tökéletes, mert kicsit rövidnek érzem. Biztos, hogy Te is megtalálod a megfelelőt! :)

      Delete
  3. Mindig annyira csinos vagy, nagyon tetszik a stílusod, elképesztő milyen tuti jó cuccokat találsz mindig a Hádában. Bármi jó kincset találsz, oszd meg velünk is ;)

    A pécsi képekért pedig baranyaiként mondok köszönetet, annyira jó nézni a képeket, és h így mutatod meg az olvasóidnak ezt a csodaszép várost :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Emike! Nagyon jól esnek a szavaid! Kedves vagy! Örülök, hogy tetszik, amit csinálok! Ígérem, igyekszek továbbra is! :)

      Delete

@niksboxblog