09 September 2015

Háda haul | Szeptember 2015


Szeptember elején ismét elmentem a pécsi kilós Hádába, és találtam néhány szuper holmit. Tudom, hogy ezek csak ilyen egyszeri darabok, és nem tudtok odamenni, megvenni ugyanazokat; de egy kis inspirációul szolgálhat, ha megmutatom, milyen kincsekre lehet szert tenni a turkálókban is. Hiszen a stílus nem pénz vagy márka kérdése.

Rögtön itt is ez a tüll szoknya, amire már évek óta vágytam, de az ilyesmit nem olyan könnyű beszerezni. Külön öröm, hogy szürke színű, így aztán sokféle felsővel és kiegészítővel variálhatom.



Tavaly óta vadászok szürke táskára, mert télen nagyon szeretem ezt a színt: a kabátom, a sálaim, a kesztyűim és a sapkáim is szürkék - már csak egy csizma kell. Pont jó, közepes méretű, nagyon kellemes az anyaga, jó minőségű a varrása is. A masni már rajta volt, és tetszett, ezért így hagytam.


Ezt a felsőt annyira nőiesnek találtam: gyönyörű mintájú csipkeanyagból van, és egy szép nagy masni díszeleg a nyakrész alatt. A hűvösebb időben is jól lehet hordani egy blézerrel.



Ebben az üzletben mindig szép selyemszerű hálóingeket lehet találni.



Nem kedvelem különösebben a macskákat vagy a cicamintát, de ez a kendő nagyon aranyosnak tűnt.



Ha hordok övet, akkor csak vékonyat, így egy-egy új darab mindig jól jön a ruhatáramba.




Az egyik kedvenc és egyben legmeglepőbb szerzeményem volt ez a füzet, ami üresen és kitűnő állapotban várt rám. Szeretem az ilyen vastag, kemény táblás, gumis füzeteket. A felirata is nagyon motiváló (nagyszerű ötletek könyve), szerintem blogos ötletek feljegyzésére fogom használni. Egyébként nem ez az első ilyen érdekes tárgy, amit a Hádában találtam: néhány éve egy rózsaszín, angol nyelvű Bibliát is vettem ott. Néha a ruhaneműkön kívül más értékes dologra is szert tehetünk a turiban.

Ti miket vásároltatok mostanában a Hádában?

Love,

14 comments:

  1. Ugyanez a véleményem, hogy a márka nem minden :) Ismét nagyon szép darabokat szereztél be :)

    ReplyDelete
  2. Irigyellek, mert nagyon jó érzéked van szép holmikat találni a turikban. Nekem sosem volt szerencsém, éppen ezért már egy ideje nem is járok ilyen helyekre, mert úgyis üres kézzel jönnék ki. Úgyh marad az ilyen jellegű poszt olvasások, de legalább ezeket is élvezem! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy tetszenek. Ne add fel, én sem mindig találok jó holmikat! Az előző egy-két hónapban nem is volt ilyen bejegyzésem, mert nem volt mit mutatni. Érdemes Hádába menni, mert ott szép ruhák vannak. :)

      Delete
  3. Nagyon szeretm a Hádát, sokszor megfordulok az üzleteikben és ki is használtam a legutóbbi 50%-os akciójukat. A szoknya felhozataluk tetszett most a legjobban, jó néhány darabot szereztem. Te is szuper cuccokat találtál :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szoknyákra én is mindig vadászok, de azt nehezebben találok. Viszont ha mégis kifogok 1-2 darabot, azok nagyon szépek és különlegesek szoktak lenni. :)

      Delete
  4. Oh, megint klassz cuccokat szereztél be, nagyon szép mind. :) Tüllszoknyára én is vadászom már egy ideje, de még nem találtam meg a tökéletes darabot. Én pont ma térbe be órák között a Hádába és sikerült is találnom két nagyon aranyos ruhácskát, már nagyon várom, hogy hordani tudjam őket. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Igen, a tüll szoknya nehéz falat. De remélem, Te is találsz majd! :) Örülök,hogy azért ruhákat találtál! :)

      Delete
  5. Csak ámulok és bámulok, hogy mindig milyen szuper cuccokat fogsz ki! :)

    ReplyDelete
  6. Jó cuccokat sikerült beszerezned. Én is nemrégen voltam és szuper dolgokat vettem, nagyon jó áron :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy találtál klassz holmikat! Mindig olyan jó érzés néhány szuper szerzeménnyel távozni a Hádából, nem? :)

      Delete
  7. Szia! Tényleg nagyon jó dolgokat szereztél be! :) Megkérdezhetem, hogy Pécsen melyik Hádába jársz? Én még egyikben sem láttam pl. füzetet... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia! Többnyire a kilós üzletbe járok, a Regio üzletház emeletére. :)

      Delete

@niksboxblog