28 May 2015

Braun Silk-épil 9 | Teszt


A szőrtelenítés a legtöbb nő (és néha férfi) esetében hozzátartozik a szépségápoláshoz. Nem a legkellemesebb téma, de az élet része. Én már évek óta a hosszabb távú eredménnyel járó módok mellett tettem le a voksom, mint az epilálás és a gyantáztatás. 



Pont a születésnapom előtt érkezett hozzám a Braun új epilátora tesztelésre, a Silk-épil 9 Bonus Edition. Sokféle tartozék van hozzá: különböző fejek és egy külön készülék az arc epilálásához. Néhány hete tesztelem már, és most megosztom veletek a tapasztalataimat. 


Ami először tűnik fel az a szép dizájn és a kézreálló forma. A hálózati csatlakozás nélküli működés nagyon kényelmessé teszi a használatot, hiszen nem vagyunk helyhez kötve. Az aksi ráadásul hamar feltöltődik. Emellett vízálló, így akár a zuhanyzóban/kádban is alkalmazható. Szerintem óriási ötlet rajta a kis lámpa, ami segít, hogy meglássunk minden szőrszálat, még ha kevésbé világos helyiségben is végezzük a műveletet. 
Van hozzá masszírozós, sima, borotvás és trimmelős fej. Tényleg hatékony szerkentyű, bár nálam nem tart 4 hétig az eredmény. Szerintem a hajamra nézve nem meglepő, hogy a szőrszálak is gyorsan nőnek, így én már az 1-2 hetes tartóssággal is elégedett vagyok. 


A külön arcra való készülék alkalmas a két szemöldök közötti rész valamint a száj körüli kis szőrök eltávolítására.


Ti mit használtok a szőrtelenítéshez?

Love,

3 comments:

  1. Ennek a színnek sokkal jobban örültem volna, mint a lilának :D
    Igazi ramikék :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Háhá! Érdekes, mert én meg először csalódott voltam, hogy nem lilát kaptam. De végül is mindegy, milyen színű, úgyhogy már megszerettem ezt. :)

      Delete
  2. An epilator is without a doubt an electrical power machine which takes off undesired bolts through the part of the human body.The Epilators World

    ReplyDelete

@niksboxblog