15 May 2015

Birthday Outfit 2015



Néhány napja volt a születésnapom, és este elmentünk az Emberrel ünnepelni. Nem volt kedvem kiöltözni, így a klasszikus kék farmer-fehér póló kombinációt választottam, annyi csavarral, hogy nem egy sima felsőt vettem fel, hanem ezt a szép, díszített darabot. Táska és szandál terén is a fehérre szavaztam. Ez a szandál elsőre nagyon bling-bling hatású, de ha ezt viselem, mindig olyan, mintha ékszert hordanék a lábamon is - és ez nagyon tetszik. 

My birthday was a few days ago and we celebrated it with my Man in the Evening. I did not want to dress up so I chose the classic blue jeans - white t-shirt combo. But I didn't wear a simple top but a nice decorated one. I also voted for white as the matter of bag and sandals. These sandals are quite bling-bling at first sight but I feel like wearing jewellery on my feet when I have these on - and I like it.






Top | Felső - New Look (Háda)
Jeans | Farmer - River Island (Háda)
Bag | Táska - Tula Bags (Háda)
Sandals | Szandál - Chinese shop | Kínai üzlet


Már régen ettem gyrost, és aznap nagyon megkívántam, így az Oázisban vacsoráztunk (Pécs, Király utca). Nagyon szeretünk sétálni, ezért evés után nyakunkba vettük a belvárost. Közben pedig egy-egy fagyi is becsúszott (ez a kedvenc édességem).

I chose gyros for dinner which we had in Oázis (Király Street, Pécs). We love walking so we strolled in the city center. Meanwhile we had some ice cream (my favourite sweets).


Nektek hogy' telnek a napjaitok?
How are your days going?

Love,

6 comments:

  1. jaj de jó, már a baba ott van a pocakodban? :) lenge felső, kívánósság..boldog szülinapot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Háhá, ezek csak véletlen egybeesések. :) Nincs baba (és egy jó darabig nem is lesz :P )

      Delete
  2. Boldog szülinapooooot! A mi 1. randink is az Oázisban volt - többek között :D Trafikból indultunk, széchenyi tér, aztán hajnalban már megéheztünk és csak a gyrosos volt nyitva. Hát bizony, fincsi cuccaik vannak.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Nekem ez a kedvenc gyrosozóm a városban. :)

      Delete
  3. Boldog születésnapot!:) Nagyon tetszik az outfited:))

    ReplyDelete

@niksboxblog