14 May 2014

Birthday Outfit | Szülinapi szett

It was my birthday yesterday. The weather was unusually cold and rainy, so I chose just a very simple jeans and blouse combo.

Tegnap volt a születésnapom. Az időjárás sajnos szokatlanul hideg és esős volt, így egy egyszerű farmer és blúz kombinációt választottam erre a napra.

Blouse/Blúz: Primark (Háda)
Belt/Öv: Háda
Trousers/Nadrág: Chinese shop/Kínai üzlet
Flats/Cipő: Chinese shop/Kínai üzlet

It was quite an interesting day, I had a few new experiences. I spent the whole day with my fiancé and he took me to a restaurant for dinner. I would show you what I got for my birthday but I mostly received money. It is interesting that as I get older I got more money rather than actual presents. :) As for now the reason behind this is that I AM GOING TO SPEND THE WEEKEND IN ROME, so my family and friends wanted me to buy some things there. I am so excited, partly because I have never travelled by air before. After I got home I will make a post about my Italian trip with a lot of pictures. :)

Érdekes nap volt, néhány új tapasztalatra is szert tettem. Az egész napot a vőlegényemmel töltöttem, és este elvitt vacsorázni egy étterembe. Megmutatnám Nektek, hogy mit kaptam a szülinapomra, de mindenki pénzt adott. Érdekes, hogy ahogyan idősebb leszek, egyre inkább pénzt kapok, mintsem valamilyen tényleges ajándékot. :) A mostani eset mögött főleg az áll, hogy A HÉTVÉGÉT RÓMÁBAN TÖLTÖM, ezért a családom és a barátaim úgy gondolták, lepjem meg magamat valami ajándékkal ott. Már nagyon várom és izgulok, mert még soha nem utaztam repülőgéppel azelőtt. Ha hazaértem, majd készítek egy bejegyzést az olaszországi utamról, sok-sok képpel. :)

How do you usually spend your birthday?

Ti általában mivel szoktátok tölteni a születésnapotokat?

Love,

4 comments:

  1. Boldog szülinapot, és jó utat! A cipőd nagyon tetszik a szettből :)

    ReplyDelete
  2. Annyira tetszik az öved és a cipőd. Egyébként annyi lányt látok,akinél abszolút erőltetettnek hat egy ilyen szett, de te nagyon bájos vagy, látszik, hogy nem csak magadra húztad a ruhákat, hanem valóban ez vagy te :)
    És boldog születésnapot kívánok utólag is! :)

    ReplyDelete

@niksboxblog