17 April 2014

Háda Haul April | Áprilisi Háda Szerzemények 2014


I have to admit: I have a problem... I did a little shopping again. But I know that as a blogger I am not alone with this. :) I could not resist the new stuff in Háda second hand shop, I had to buy some things and refresh my Spring wardrobe a bit. :)

Be kell vallanom: van egy aprócska problémám... Már megint vásárolgattam egy kicsit. De tudom, hogy bloggerként ezzel nem vagyok egyedül. :)  Nem tudtam ellenállni a Háda e havi árucseréjének (sem). És ráfért egy kis frissítés a tavaszi ruhatáramra is. :)


Dress / Ruha: Dorothy Perkins (Háda)
Bag / Táska: Debenhams (Háda)
I like maxi dresses and skirts since last Summer. I found this comfortable dress and a matching bag. The bag is brand new, it even has the original tag.

Tavaly nyár óta tetszenek a maxi szoknyák és ruhák. Ehhez a kényelmes anyagú ruhához ráadásul találtam színben illő táskát is. A táska egyébként teljesen új, még az eredeti címkéje is rajta van.

Skirt / Szoknya : H&M (Háda)
T-shirt / Póló: New Look (Háda)
Leather skirts (and other leather clothing items) are very in right now. And I wanted a skirt like this for a while. As I get more black clothes, this T-shirt will look great in a rock chic outfit.

A bőr szoknyák (és más bőr ruhadarabok) most nagyon divatosak, emellett már régóta szerettem volna egy ilyen fazonú szoknyát. Mivel egyre több fekete holmim van, ez a póló jól fog mutatni egy rockosabb stílusú összeállításban.

Dress / Ruha: H&M (Háda)
I am always on hunt for pretty dresses, and I haven't got any like this before. I love that it is kind of a shirt dress but it also has a military vibe.

Mindig csinos ruhákra vadászok, ilyen stílusú darabom pedig még nem volt. Tetszik, hogy olyan ingruha szerű és ugyanakkor van benne egy kis military (katonás) vonás.

Trousers / Nadrág: River Island (Háda)
These trousers catched my eyes with their cutting and daring pattern.

Ennek a nadrágnak a szabása és a merész mintája fogott meg.


I liked wider, elastic belts before but now I am more into thinner ones. This bow belt is especially cute.

Régen szerettem a széles, gumis öveket, de most jobban tetszenek a vékonyabb fajták. Ez a masnis különösen aranyos.


I did not buy this pair of shoes in Háda but in a local Chinese store. I was really happy to buy shoes in this style, however I do not love the sparkly details but I could not find better yet. They look pretty on my feet.

Ezt a pár cipőt nem a Hádában vettem, hanem egy helyi kínai üzletben. Nagyon örültem, hogy sikerült beszereznem egy ilyen fazonú cipőt, bár a kis csillogó díszek nem annyira tetszenek, de ennél jobbat még nem találtam. A lábamon pedig nagyon csinosan mutat.

Have you been recently in Háda? What did you find?

Jártatok mostanában a Hádában? Miket találtatok?

Love,

14 comments:

  1. Húú, nagyon jó dolgokat vettél! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örültem neki, mert volt már korábban olyan is, hogy semmit nem találtam. :)

      Delete
  2. Komolyan, egyszer el kéne mennem egy Háda-szakértővel vadászatra :) Én sose találok semmit a - fogyásomnak köszönhető :( - xs méretben, vagy időm nincs túl sokat keresgélni....

    Tetszenek a szerzeményeid - a cipő is ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én szívesen elmegyek veled ;) Nekem is xs-s a méretem, és valóban nem mindig könnyű így találni dolgokat, de ha kitartó vagy, ki lehet fogni néhány szép darabot. :)

      Delete
  3. szuper dolgokat szereztél be, a bőrszoknya a kedvencem ^^ sajnos a környéken nincs Háda, pedig nagyon jónak tűnik :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sajnálom, hogy a Te környékeden nincs Háda, mert tényleg jó hely.

      Delete
  4. Hol találsz Te ilyen gyönyörűségeket? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pécsen van 3 Háda is, és hónap elején mindig körbe járom őket. :D

      Delete
  5. Replies
    1. Igazad lehet. Én azért nem tartottam olyan fontosnak, mert ezek egyedi darabok. De ha érdekel, szívesen elárulom: a szoknya 1999 Ft, a nadrág 2499 Ft, az öv 3999 Ft, a többi pedig kilóra ment és együtt 2260 Ft volt. A cipőért -nem emlékszem pontosan- kb. 2800 Ft-ot fizettem. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Nagyon örülök neki! Egy szandállal, kis farmer dzsekivel és kalappal nagyon jól fog kinézni. ;)

      Delete
  7. Szuper dolgokat találtál! Nekem nagyon ritkán sikerül bármi értelmeset is találnom náluk, de majd ha megint összegyűlik egy nagy adag türelmem, megint benézek az üzletükbe :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hát igen, a türelem az kell. Bár én nagyon szoktam élvezni magát a válogatást is. És ha még találok is valamit, akkor nagy az öröm. :)

      Delete

@niksboxblog